Kimostam a ruháimat, de nem centrizte ki a gép rendesen. Meg fognak száradni reggelig?
Figyelt kérdés
Egy vastagabb pulcsiról meg egy farmerről van szó.
Elég vízesek még, de nem annyira, hogy csöpögne belőlük a víz.
Szerintetek megszáradnak reggelig?
Nem mondanám, hogy hú de meleg van a szobában, de azért jó idő van bent.
Jelenleg a pulcsi a radiátoron van, a farmer meg a szárítón a radiátor mellett.
Néha átforgatom rajta, meg cserélgetem.
Meg kéne, hogy száradjanak reggelig, hiszen ez a melós szettem...
2020. dec. 6. 20:04
1/4 anonim válasza:
Nincs a mosógépeden külön centri program?
Tedd be újra, és indítsd rá a legerősebb fokozaton.
2/4 anonim válasza:
Szerintem csavard ki amennyire tudod, és ha van radiátor, kicsit tekerd feljebb, és akkor megszárad, de ez az anyagtól is függ, hogy milyen anyagból van a ruhád (nekem vab egy pulcsim, aminek bőrhatású ujja van, vastag és nem ez a vékony bőrnadrág anyag, hanem rendes, mint egy bőrkabát, és az ujja akár napokig is vizes marad).
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos elromlott a mosogépem és mosodában mostam.
Viszont időm már nem maradt külön szárítógépbe is rakni pket, ezért vizesen elhoztam..
2020. dec. 6. 20:24
4/4 anonim válasza:
Kézzel tudsz rajta még centrizni, csavard bele egy törölközőbe (hosszában) és kezd el összetekerni nagyon erősen. Úgy kimegy belőle a maradék víz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!