Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek? Lányom nem hajland...

Mit tegyek? Lányom nem hajlandó rendesen felhúzni derekára a nadrágjait!

Figyelt kérdés

Egyetlen kikötésem volt az öltözködésével kapcsolatban..soha semmi másba nem szóltam még bele..csak annyi, hogy minden nadrág, farmer, legging, harisnya legalább a derék felső vonaláig takarjon!!

Nem engedek ebből..mert herótom van ha egy nőnek ki villan a köldöke..vagy attól lefelé kivan a fél hasa egészen a csipőn csúszkáló nadrágig..!!..Nem engedem el egyedül vásárolni.. kizárólag csak én veszek neki..direkt jó magas derekú szabással, hogy kénytelen legyen magasra húzni..de azt is csak amíg látom annyit értem el..mert fel pofozom és fel rántom neki nyakig..de ahogy nincs itthon le hajtogatja a seggéig szinte..én az érdekeit akarom neki.. nincs kinnt a derék, nem fázik fel a vese, melegít, nőies és formál is..tudom, hogy kényelmetlen még neki, mert kell azért kis idő míg hozzászokik..de egy-két hét és magától automatikusan odáig fogja húzni ..onnantól már kényelmes lesz igy neki hordani mert ennél kényelmesebb viselet nincs..

szerintetek mivel tudnék rá hatni, hogy magától is így viselje? Ne csak akkor amikor ott vagyok, meg magának is ilyeneket vegyen?

2021. nov. 3. 08:57
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%

Klisésen hangzik, de próbáltál már komolyan beszélni vele erről? Megértem hogy nem akarod hogy felfázzon, de az hogy ilyen agresszív vagy vele szemben, az nem segít.

Hány éves a lányod?

2021. nov. 3. 09:05
 2/15 A kérdező kommentje:
persze próbáltam, nem sok sikerrel sajnos..egyszer fordult elő ilyen , hogy már nem viseltem a hisztit azóta itthon legalább úgy hordja..ez olyasféle hepcia nálam..nehezen egyezkedek benne sajnos enis..2 lányom van egyik 16 a másik 19..a kisebb az érintett..a nagyobbik gond nélkül bele szokott, sőt imádja de ő se tud rá hatni
2021. nov. 3. 09:29
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Agresszív állat. téged kellene jól felpofozni.

Te nem hordtál fiatal korodban csípő nadrágot vagy mini szoknyát? Vegyél neki inkább egy jó hosszú bundás kabátot,ami takarja a derekát aztán ha fázik úgyis fel fogja venni,nem hülye. Gyerek koromban a 2000res években a csípő nadrág volt a divat,de sose fáztam meg miatta. Több bajom lett attól hogy olyan hülye volt az anyám mint te.

2021. nov. 3. 09:43
 4/15 anonim válasza:
100%
A probléma az h minél jobban töltöd annál jobban csinálja... bár szerintem ez baromság... 16 éves igazából ha eddig nem ment eztán se fog sikerülni hogy raszoktasd...max azt ered el h mikor látod felhőszakadás utána ugyanígy lent... ennyi...így kényelmes neki.. talán hosszított felsővel próbálkozz ha mindenképpen takarni akarod... bár h 16 és 19 éves fejjel nem vásárolható maguknak ruhát ez elé nonszensz
2021. nov. 3. 09:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Télen még megértem, hogy ne fázzon meg a veséje, de nyáron? Hagyjuk már!

Egyébként pedig nem a nadrággal van a gond, lehet kapni hosszú felsőket, amik jól takarják a derekat.

2021. nov. 3. 09:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy normális...
2021. nov. 3. 10:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

tinedzser voltam mikor a csipogatyak divatba jottek. jelentem soha nem lett semmijen bajom.

amugy kit erdekel hogy TE nem szereted a kilatszik a koldok a nagragbol? te hordd ugy ahogy te akarod. a lanyod eleg idos hogy eldontse maganak

"én az érdekeit akarom neki"

"fel pofozom és fel rántom neki nyakig"

micsoda szereto szulo. idegbeteg barom

2021. nov. 3. 10:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mi is a gondod a női köldökkel??
2021. nov. 3. 11:45
 9/15 Metionin ***** válasza:
100%
Azért a normál derekú nadrág (abból is kilátszik a köldök) meg a p*nát alig takaró csípőnadrág nem ugyanaz és utóbbit már nem is lehet kapni. A normál nadrág miért nem jó, pláne normál hosszúságú felsővel? Attól hogy neked nem tetszik a női köldök vagy hogy neked a magas derekú csak a kényelmes, a lányoknak még nem biztos. Anyám is hasonló felfogású volt, csak farmert nem engedett, mert szerinte az kényelmetlen, bár sohasem volt rajta. 16 évesen hadd válasszon már magának nadrágot, ha nem szellőzteti a derekát kint a hidegben, akkor semmi baja nem lesz. A pofonról meg nem nyilatkozom inkább.
2021. nov. 3. 12:26
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

de egy-két hét és magától automatikusan odáig fogja húzni ..onnantól már kényelmes lesz igy neki hordani mert ennél kényelmesebb viselet nincs..

Szerinted... Én mondjuk kifejezetten kényelmetlennek találom, hogy szorítja a hasam ülés közben.

2021. nov. 3. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!