Mit tegyek? Lányom nem hajlandó rendesen felhúzni derekára a nadrágjait!
Egyetlen kikötésem volt az öltözködésével kapcsolatban..soha semmi másba nem szóltam még bele..csak annyi, hogy minden nadrág, farmer, legging, harisnya legalább a derék felső vonaláig takarjon!!
Nem engedek ebből..mert herótom van ha egy nőnek ki villan a köldöke..vagy attól lefelé kivan a fél hasa egészen a csipőn csúszkáló nadrágig..!!..Nem engedem el egyedül vásárolni.. kizárólag csak én veszek neki..direkt jó magas derekú szabással, hogy kénytelen legyen magasra húzni..de azt is csak amíg látom annyit értem el..mert fel pofozom és fel rántom neki nyakig..de ahogy nincs itthon le hajtogatja a seggéig szinte..én az érdekeit akarom neki.. nincs kinnt a derék, nem fázik fel a vese, melegít, nőies és formál is..tudom, hogy kényelmetlen még neki, mert kell azért kis idő míg hozzászokik..de egy-két hét és magától automatikusan odáig fogja húzni ..onnantól már kényelmes lesz igy neki hordani mert ennél kényelmesebb viselet nincs..
szerintetek mivel tudnék rá hatni, hogy magától is így viselje? Ne csak akkor amikor ott vagyok, meg magának is ilyeneket vegyen?
Klisésen hangzik, de próbáltál már komolyan beszélni vele erről? Megértem hogy nem akarod hogy felfázzon, de az hogy ilyen agresszív vagy vele szemben, az nem segít.
Hány éves a lányod?
Agresszív állat. téged kellene jól felpofozni.
Te nem hordtál fiatal korodban csípő nadrágot vagy mini szoknyát? Vegyél neki inkább egy jó hosszú bundás kabátot,ami takarja a derekát aztán ha fázik úgyis fel fogja venni,nem hülye. Gyerek koromban a 2000res években a csípő nadrág volt a divat,de sose fáztam meg miatta. Több bajom lett attól hogy olyan hülye volt az anyám mint te.
Télen még megértem, hogy ne fázzon meg a veséje, de nyáron? Hagyjuk már!
Egyébként pedig nem a nadrággal van a gond, lehet kapni hosszú felsőket, amik jól takarják a derekat.
tinedzser voltam mikor a csipogatyak divatba jottek. jelentem soha nem lett semmijen bajom.
amugy kit erdekel hogy TE nem szereted a kilatszik a koldok a nagragbol? te hordd ugy ahogy te akarod. a lanyod eleg idos hogy eldontse maganak
"én az érdekeit akarom neki"
"fel pofozom és fel rántom neki nyakig"
micsoda szereto szulo. idegbeteg barom
de egy-két hét és magától automatikusan odáig fogja húzni ..onnantól már kényelmes lesz igy neki hordani mert ennél kényelmesebb viselet nincs..
Szerinted... Én mondjuk kifejezetten kényelmetlennek találom, hogy szorítja a hasam ülés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!