Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendeltetek farmert a Sheinről?

Rendeltetek farmert a Sheinről?

Figyelt kérdés

Már régóta használom viszont farmerrt még nem mertem rendelni, nehogy kisebb legyen mert akkor küldhetem visza, rendelhetem újra stb..

Azt tudom hogy én mindíg egy mérettel nagyobbat szoktam rendelni hogy biztosra menjek. Eddig bevált. Szerintetek? Nektek mi a tapasztalat?

2021. okt. 28. 08:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen rendelek Shein-ről, de a farmert nem rendelnék sose. Főleg ha valami passzos darabot akarsz. Ez az a ruhadarab amit fel kell próbálni, hiába jó elvileg a méret, ha a szabása nem kényelmes. És farmer és farmer között is nagyon nagy különbségek vannak.
2021. okt. 28. 14:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Vegül bevállaltam, és nem csalódtam. Jó minőségű jó méret érkezett. Lehet csak szerencse, de nagyon örülök nekik😄
2021. nov. 20. 05:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!