13-14 éves fiúk körében a fecske divatos?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 22:45
1/8 anonim válasza:
Nagyapám Fecskét szívott, de néha Kossuthot is.
2/8 anonim válasza:
Szerintem gáz.
Mikor én voltam ennyi már akkor is gáz volt és az nem most volt.
3/8 anonim válasza:
8. osztályban a 17 fiúból 9 fecskét hordott nálunk, az pont az a korosztály. Nem régi dolog. Én is azt hordok.
4/8 anonim válasza:
2-es
A gáz a térdig érő bőbugyogótok. Tapifarmer alá rövidnadrágot? Rövid nadrág alá is rövidnadrágot?
6/8 anonim válasza:
Fecske és fecske közt is van különbség.
Én kiskoromban fecskét hordtam, majd olyan 14 éves kor körül passzos boxerre váltottam, mert az volt a divat.
Pár hete meg újra vettem egy csomag fecskét, mert valamit muszáj volt és nem volt más a méretemben, és hihetetlenül kényelmes, úgyhogy még venni fogok.
28/F
7/8 anonim válasza:
nálunk is volt aki fecskét hordott semmi baj nem volt vele sokszor sokkal kényelmesebb
8/8 anonim válasza:
Igen. Volt vagy 5 oszttársam, aki bokszert hordott, mindenki más fecskézik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!