Igen, én nagyon szeretem, főleg így ősszel. Általában sötétkékkel, kevés barnával vagy feketével kombinálom.
24/N
Kinek áll jól szerinted?
Még nem vettem ilyet,de gondolkodok rajta.
Sok nő hord ilyen színűt.
Egyáltalán nem az én színem, nekem túl meleg tónusú, a szőke hajammal komplett Micimackó lennék benne, 😅 de egy csomó lányon el tudom képzelni.
Főleg vöröses hajjal.
Ez a szín inkább meleg tónusú világos, szeplős, vagy kreol/sötét bőrhöz és meleg tónusú barna vagy vörös hajhoz illik.
A sárga tipikusan olyan szín, ami nagyon kevés embernek áll jól. Ha hideg színtípus vagy, akkor inkább a halvány citromot, vagy ha kontrasztos típus vagy, az élénk neonba hajló sárgát érdemes inkább próbálgatnod.
Egyébként marigoldnak (büdöske virág színnek) hívják ezt az árnyalatot, ami egy ideje elég nagy divat.
Pár példa:
Ezeknek a lányoknak/nőknek tényleg zseniálisan áll, mert mind meleg színtípusok.
Az a baj az aktuálisan nyomatott divatszínekkel, hogy csak egy adott rétegnek kedvez.
Igen,köszönöm.
Engem nagyon elsápított mégjobban.Nem állt jól.
Sok nő hordja,nagyon divat lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!