Melyik szín dominál az öltözködésedben?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 12:37
A kérdező szavazást indított:
Fekete
Fehér
Kék
Szürke
Zöld
Piros
Sárga / Narancs
Lila / Rózsaszín
Leginkább többszínű ruháim vannak
Egyéb
51 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nem tudnék egyet kiemelni, van, hogy két ugyanolyan színt nem találsz a ruházatomban, olyan vagyok mint egy csillámpóni, de van, hogy teljesen feketében, fűzőben-darkosan megyek utcára.
2/9 anonim válasza:
Inkább a fehér, a 2. helyen két szín van: piros, rózsaszín.
3/9 anonim válasza:
Első a piros árnyalatai, aztán a krémszínű/karamell színű, majd a fekete. Ezen kívűl néhány kék ruhadarab.
Rózsaszín, lila, fehér talán egy-két ruha.
Sárga, szürke egyáltalán nem.
Zöldből néhány, lehetne több is, csak kevés az olyan zöld ruha, aminek jó a szabása (az én alkatomnak / ízlésemnek)
4/9 Metionin válasza:
90% fekete, színesebbek kb. csak a sport cuccaim mert mindig akcióban veszem és nem a színére megyek :D kivéve a balett dressz, abból igyekszem sötétet venni mindig csak úgy kell vadászni a sok fehér meg rózsaszín között. A sok fekete között van pár bordó dolog meg fekete-fehér vagy fekete-lila és annyi.
6/9 anonim válasza:
Leginkább a kék (főleg tengerészkék), piros, fekete, rózsaszín és fehér.
7/9 anonim válasza:
Fehér, fekete, piros, szürke talán egyenlő arányban.
8/9 anonim válasza:
Mikor nagyon magam alatt vagyok, depressziós hangulatban, akkor nagyon színesen öltözködök (citrom sárga+ pink+ zöld egy szettben). Ha viszont jó kedvem van és kiegyensúlyozott akkor talpig feketében vagyok.
9/9 anonim válasza:
Fekete. Pár bordó, sötétzöld plusz lila cuccom van még, de a ruháim 90%-a fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!