Milyen színű és fazonú Jordant érdemes venni, ha?
Rengeteg kabátom van és hordom is felváltva őket ősszel is és télen is. Talán ami a legnehezebben kombinálható de az őszi/téli időben alapdarab nálam mert meleg, kényelmes stb, stb.
Az a szürke szövetkabátom, mustár színű télikabátom amin fehér szőr van ( [link] ilyesmi) illetve van egy kis dzsekim ami púder rózsaszín/babarózsaszín színű ( [link]
Milyet vennétek, hogy mindennel jól kombinálható legyen? Vagy melyik az a kettő amelyik fixen megállná a helyét ilyen színesebb kabátokkal, minden stílusban. (szövetkabátos, elegánsabb illetve sportos, melegítős/farmeres dzsekis szett)
Lány vagyok🙄
Amiket én ajánlanék:
Crimson tint
Barely rose
Black arctic pink
Bright citrus
Digital pink
Tan gum
Pink quartz
Barely orange
Az ilyen Carbon Fiber All Star, Light Smoke grey, Zoom Racer blue vagy Chicago kicsit unalmasabbak de az fixen jó mindenhez.
Ja és hiába kék az UNC patent leather az tuti befutó.
Már ha egyántalán1-t akarsz mert azért sok Jordan van csak ugye aki nincs otthon benne az inkább arra asszociál rögtön
Húú nem tudom, én annyit mondok hogy nézz szét a stockx-en és amít megtudsz fizetni, az legyen, mondom úgy hogy srácként én is ilyen variálásokba esek bele, hogy egy felsőhöz, milyen cipő megy, csak én kitérek arra is hogy a fő szín mellett, mi a második szín, pl piros fehér kombó felsőben, és cipőben.
Ha kérdésed van üzenetben írhatsz.
Kösziii! 😍
Igen, ezt írhattam volna.. A Jordan 1-en kívül tetszik a 3,4,5,6,8 és a 11-es is.
#4 nagyon köszi neked is!☺️😗
Ne is monddd...😂🤦🏽♀️ Én ugyanez, mindenre odafigyelek de az már részletkérdés😝😅
Mentek a zöldek😁
Én is városban élek és sok, különböző helyeken is megfordulook de ígyis csak elvétve egyet-egyet látok :)
"ha a tömeg Jordant veszed akkor igen de vannak nagyon szép különlegesek". Felénk a "tömeg" különleges, a különleges pedig igazán extra és luxus😅😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!