Hogy találjam meg a stílusom?
Kéne vegyek kabit, a téli kabátom már három éves. Egy átmeneti kabátom van de azt utálom. Már tavaly ősz óta halogatom, de nem tudok dönteni. Az élet minden más területén tökre ötletdús tudok lenni, vagy ha a barátnőimnek vagy a hugaimnak kell adni öltözködési tanácsot, de saját magammal hadilábon állok. Úgy vagyok vele, hogy ami tetszik az nem áll jól, de amúgy meg semmi más nem tetszik, de ami máson tetszene és rajtam nem áll jól, már az se tetszik. Tehát a nézelődéd végére úgy vagyok vele hogy nekem semmi se jó.
Nadrágból meg pólókból mindig feketéket hordok, nem azért mert emós lennék, csak nem találom a stílusom, így ezt érzem a legközelebb magamhoz mert ez ilyen semmijen.
Én sem mindig azt hordom ami tetszik, de az tetszik, hogy jól áll valami. Milyen alakod van? Homokóra, alma, körte stb?
Praktikusat szeretnél, vagy valamit ami jól áll, csinos?
Autóval mész mindenhova, vagy órákat állsz a buszmegben?
Teljes ruhatárat szeretnél cserélni, vagy tényleg most csak ez a kabát a lényeges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!