Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mibe mentek suliba első,...

Mibe mentek suliba első, második nap?

Figyelt kérdés
Főként a 9. osztályosok érdekelnek.Azt is írjátok meg,hogy milyen suliba jártok.:)
2010. szept. 2. 00:45
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
63%
Ja, és akinek inge... nekem legalább van nevem, meg tudtatok szólítani :)
2010. szept. 5. 10:40
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

"Azt is írjátok meg,hogy milyen suliba jártok.:)

" -> szerintem ezt úgy kell értelmezni hogy szakmunkás,szakközép vagy gimi. Én most mentem gimibe (tehát eddig általánosba jártam) és ahogy a régi osztálytársaimmal beszélek,akik nem gimibe hanem mondjuk szakmunkásba mentek...egész más. Csak úgy kijárkálnak óráról,kimennek cigizni a suli elé. Nálunk is cigiznek,de nem tanárok előtt,nem hallgatunk zenét órán, meg azért olyan durva dologok egyáltalán NINCSENEK abba a suliba ahova én járok mint abba a szakmunkásba.Most nem offolni akarok, de szerintem ez is meghatározza az öltözködést... am én: első nap-fekete csőgatya,lila hosszúújjas; második nap-fekete csőgatya fekete mintás rövidujjú,harmadik nap- szintén a fekete csőgatya,hosszított kötött felső :)

2010. szept. 5. 11:01
 23/37 anonim ***** válasza:
17%

Utolsó: 1 db fekete csőgatyád van és abban éled az életed?? (ja és ragozni Te sem tudsz)

A kérdező tényleg nem tud ragozni, és amikor kijavítják még le sem esik neki, még itt háborog.....

2010. szept. 5. 11:41
 24/37 anonim válasza:

Ezek a linkek nagyon jók

ha nincs ilyesmi ruháid akkor szerintem a legközelebbi boltba(kínaiba) találsz ilyeneket ;)

- [link]

- [link]

- [link]

- [link]

-ezek most nagyon divatosak remélem tudtam segíteni ^^ [=

2010. szept. 5. 11:43
 25/37 anonim ***** válasza:

Fekete magassarkú, szürke csőnaci, fekete hosszított top, fekete bőrdzseki, szürke táska, kiegészítők...

18 éves fősulis lány

2010. szept. 5. 12:08
 26/37 anonim ***** válasza:
41%

Drágáim!

A kedves Kérdező csak szlenget használt,nem gondolnám hogy gondjai lennének kilencedikes létére a Magyar nyelv ragozási szabályaival.

Persze én ezen már csöppet sem lepődök meg hogy van aki képes ilyenbe belekötni,hiszen ez az oldal amolyan "Majd én megmondom neki a magamét"weblap lett amit aztán igazán sajnálok..

De hát a társadalom látom már milyen mélyre süllyedt hogy egy kis elírási hiba miatt képes belekötni másokba..

Ennyit erről na meg számomra az oldalról is,hiszen bárki bármilyen kérdést tesz föl mindig lesznek olyan ostoba emberek akiknek nincs jobb dolguk minthogy kötekedjenek a másikkal..

Ja és Kérező! Szard már le őket!

xoxo

2010. szept. 5. 12:50
 27/37 anonim ***** válasza:
45%

Elozo vagyok!

Nagy OFF volt szóval inkább válaszolok a kérdésre:

Elso nap:Farmer csőgatya,pink Mayo Chix-es felső és fekete nike cipő.

Második nap:

Fekete csőgatya,fehér rövidujjú kenvelo felső kis fekete mellényel és fekete converse tornacsukával.

Ja és légyszi tényleg ne kössetek már bele a ember minden szavába!Kösz.

16/L

2010. szept. 5. 12:57
 28/37 anonim ***** válasza:
43%

Na lépek innen, sokan még a problémáig sem jutnak el...

Egy 14 éves ragozzon már, ALSÓS tananyag. A szleng meg nem ide vág.

2010. szept. 5. 13:59
 29/37 A kérdező kommentje:

Szalevi.

Egy utolsó hozzászólásom lenne a piszkálódásodhoz,és itt számomra véget is ért az egész.

"A kérdező kommentje:

Az n betű elmaradt.

A komment megírásának időpontja: 09-02 00:55"

2010. szept. 5. 14:45
 30/37 anonim ***** válasza:
0%
A szleng manapság hódít, nem értem miért kell ebből ilyen nagy dolgot csinálni, hiszen úgyis érti mindenki, hogy mit akart a kérdező...én is szleng vagyok de csak az olyan emberek kedvéért írok normálisan válaszokat, mint azok akik itt is beleköttek a kérdezőbe mert ígyis írhatnék, h am + mi közöd van hozzá h h ír...
2010. szept. 5. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!