Mibe mentek suliba első, második nap?
Szelavi, nem tudom, észrevetted-e, de senki nem volt kíváncsi rád. Miért kell mindenbe belekötnöd? Inkább vezesd le máshol a feszültséged, te sügér!
1. nap farmer+blúz
2, nap póló, pulcsi, farmer, cipő.. Nem bonyolult :D
Ja, am 10.es vagyok :/
1.nap: tornacipö,fekete csönadrág,fehér bluz
2.nap: tornacipö,csönadrág,polo,pulcsi,dzseki
most mentem 9-be:)
15L
bár én 1o-be mentem most de azért válaszolok:)
1.nap sulis egynruha kivéve bluz mert az bershkas normális bluz:) és váltocucc egy farmer, top, kabát, deszkáscipő
2.nap farmer polo pulcsi kabát deszkáscipő:D
16l
Majomkodás helyett tanultam valamit?Igen tanultam.Azt hogy a világon mindenbe bele tudnak kötni az emberek.
Egy kérdés neked,kedves Szalevi.Tudom mi az a Magyar nyelv és irodalom olimpiász?Tudod hogy annak van 3 fordulója?Fel tudod azt fogni,hogy aki kijutott a 3. fordulóba,az már csak konyít valamit a magyarhoz?Mivel kijutottam,és még jó helyen is végeztem a 3. körben is,csak tudok valamit.De azért tényleg bocsánat,hogy a 21.században nem tanodának mondtam az iskolát,hanem odáig vetemedtem,hogy sulit írtam.Tényleg ezer bocs(ánat).
Első nap, évnyitón: fekete szoknya, fehér blúz, fekete, magassarkú cipő.
Második nap: sötétebb farmernadrág, kék,sportosabb fölső, nike sportcipő.
(Harmadik nap: ugyan az a gatyó, meg cipő, csak egy szürke, bő, csinibb póló.)
Most mentem gimibe. :) 15|L
És Te miben? :D
fogjátok már fel, hogy nem a "suliba" szóba kötött bele, hanem a ragozásba...
ha azt akarod kérdezni, hogy milyen ruha volt rajtam, akkor úgy kell, hogy mibeN mentél suliba....
mert ha azt kérdezed, hogy MIBE, arra helyileg lehet válaszolni... mibe?--->iskolába, színházba, kertbe stb...
szerencsétlen tanáraidnak sok bajuk lesz veled, de a többiekkel is, ha nem fogták fel mibe kötött bele az első... :D
tehát mibeN?--->ruhábaN....
Nem bölcsész karos vagyok, de magyarul tudni, beszélni írni, azt hiszem alap :)
Inkább megköszönhetted volna, hogy kijavítottam a hibát.
Az ember mindig tanul valamit :)
És igen, félreértés, a sulival nincs semmi bajom, mint ahogy az utolsó hsz mutatja.
Megírom, picinyem :
Farmer, póló, bőrdzseki. EzekBEN megyek suliBA :)
És az ELTÉ-re járok, tanár leszek, még lehet, téged is taníthatlak :)
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!