Második gyantázás jobban fáj mint az első?
Figyelt kérdés
Has+mellen.2011. ápr. 9. 23:39
1/5 anonim válasza:
Hogy érted, egymásután, vagy miután kinőtt a szőr? Mert ha úgy, hogy mondjuk elsőre nem húzta le a gyanta rendesen, és mégegyszer le kell húzni, akkor a második egyáltalán nem fáj. Ha pedig 1 hónap múlva érted, amkor kinőtt a szőr, akkor vagy ugyanannyira fáj (de már kicsit hozzászoktál), vagy kevésbbé, mert egyrészt valamivel kevesebb lesz a szőr, másrészt rövidebb is, és az kevésbbé fáj. De amúgy meg hidd el, hogy a gyantázás nem olyan vészes, mint ahogy mondják, túl lehet élni simán. Az más kérdés, hogy én pasin nem tartom férfiasnak a gyantázott mellkast, a hason a csíkot meg egyenesen szexinek tartom...
2/5 A kérdező kommentje:
Undorítoan szörös volt már a hasam főleg és elegem lett, megvolt az első, szerintem pár hét múlva jön a második :) még egy kérdés ha esetleg eztis elolvasod. Elsőre nagyon csunyán kicsattogott utána böröm...1 hét kellett mire normálisabban nézett ki. szerinted másodikra is ez lesz?
2011. ápr. 9. 23:55
3/5 anonim válasza:
A fájdalomhoz hozzászoksz.De valószínűleg semmilyen utóápolást nem csináltál,ezért csattogok ki a bőr.Ilyenkor fertőtlenítjük és hámosító,nyugtató krémet használunk.A pirosságnak és a kipattogásnak 3 óra mulva el kell mulnia.
4/5 A kérdező kommentje:
Pedig adtak valamit amivel bekentem utána..és mégis :(
2011. ápr. 10. 11:29
5/5 anonim válasza:
Most akkor mondd meg a kozmetikusnak, hogy csúnyán kipattogtál tőle legutóbb. Fog rá adni gyulladáscsökkentő krémet. Ha mégis megint kipattogsz, akkor nyugodtan felhívhatod és segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!