Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magassarkút szeretitek hordani...

Magassarkút szeretitek hordani vagy utáljátok?

Figyelt kérdés

Mi az oka hogy szívesen hordjátok?

Ha utáljátok, akkor miért veszitek fel? Van hogy nem kötelező de felvesztek azért?

2021. okt. 11. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Ki nem állhatom!
2021. okt. 12. 00:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem szeretem. Egy bokacsizmám van ami kicsit magasabb sarkú és szeretem, annak van tartása, fogja a lábamat rendesen (nem úgy, mint egy szandál vagy körömcipő).

Kamaszként sokat hordtam mert menőnek gondoltam, ma már csak az említett bokacsizma maradt meg.

2021. okt. 12. 09:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok benne járni, így én sohasem hordtam.
2021. okt. 14. 19:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, de mivel én is sokat gyaloglok és nem is a legjobb utakon, nekem sem praktikus. Évekig hordtam ugyan, de soha az életben nem éreztem magam olyan stabilan egyikben sem, mint egy kényelmes lapos cipőben. Ráadásul én is mindig sietek, gyorsan megyek, ez pedig magassarkúban hülyén is néz ki, nem méltóságteljes vonulás, hanem mérgezett egér módjára topogás és a lábam is nagyon megfájdul sokszor.
2021. okt. 15. 17:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Utalom
2022. jan. 22. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!