1/14 anonim válasza:
Ki nem állhatom. Épp ezért nem is veszek kopogós sarkú cipőt.
3/14 anonim válasza:
Borzasztó idegesítő, szívem szerint letördelném.
4/14 anonim válasza:
Kis gumi legyen a sarkán. Ha lágyan kopogva közeledik a folyosón az nagyon izgalmas és már előre várom, ahogy belép a hölgy.
5/14 anonim válasza:
En nokent imadom azt a hangot🙃
6/14 A kérdező kommentje:
Én férfiként imádom a hangját szeretem halgatni 🙃
2020. szept. 19. 12:39
7/14 Metionin válasza:
Én falra mászok tőle, gondosan ügyelek hogy ne kopogjon a cipőm. Amíg kellett hordanom magassarkút, gumit ragasztottam a sarkára.
8/14 anonim válasza:
Jó látni hogy van 1-2 nő akinek van annyi esze hogy ragasszon rá legalább gumit.
Amúgy mi értelme a magassarkúnak? Engem a hideg kiráz tőle mikor meglátom egy nőn...
9/14 anonim válasza:
Igen. A cipőkopogás is hozzá tud tenni a nőies összbenyomáshoz. :) De amúgy ízlés dolga. Nők és férfiak között is van olyan, aki nem szereti.
37/F
10/14 anonim válasza:
Elfogadott ennyi...:))
Férfi létemre van 3-4 cipom ami szinten kopog, Ck, ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!