Magassarkút szeretitek hordani vagy utáljátok?
Figyelt kérdés
Mi az oka hogy szívesen hordjátok?
Ha utáljátok, akkor miért veszitek fel? Van hogy nem kötelező de felvesztek azért?
2021. okt. 11. 18:04
1/15 anonim válasza:
Imádom, mert nőies. Lapos sarkúm csak a sportcipőim.
2/15 anonim válasza:
Utálom. Nagyon kényelmetlen.
47F
4/15 anonim válasza:
Ez szamomra ilyen se veled, se nelkuled szitu. Szeretem, mert nyujt, en meg alacsony tomzsi labu vagyok, es nagyon csinos is, de gyulolom, mert nagyon fajdalmas benne jarni egesz nap/este.
5/15 anonim válasza:
Én szeretném, de kényelmetlen...és amúgy gyorsan menős típus vagyok, de abban nem tudok gyorsan menni..
6/15 anonim válasza:
Utálom, nem csak kényelmetlen, káros is.
7/15 anonim válasza:
Nem hordok magassarkút, mert talp betegségem van és fizikai fájdalmat okozna
8/15 anonim válasza:
Nem szeretem a magas sarkút, eleve túl magas vagyok ráadásul lehet csak én vagyok nagyon béna, de nem tudok lépcsőzni az ilyenekben
9/15 anonim válasza:
A nagyon magas sarkút utálom ,egész nap állok, mászkálok, lerohadna a lábam benne, de a teljesen lapostalpó cipőben meg fáj a hátam, ilyen 3-44 centis sarkú főleg bokacsizmákat szeretek hordani, az még az egész nap kényelmes de jól kinéző kategória.
10/15 anonim válasza:
Nem utálom, igazából nagyon tetszenek, csak számomra nem praktikus. Mindenhova gyalog járok, és a munkahelyemen is szinte egész nap jövök-megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!