Lányok felvennetek ezt a szettet utcára? Kort is írjatok.
"Amugy miert igenytelenseg melegitot hordani?"
sima sznobéria (ami sajnos úgy tűnik, mindig átszövi egy-egy korszak öltözködési szabályait és szokásait). magyarán ettől érzik magukat valakinek, igényes embernek, hogy nem hordanak melegítőt, de egyébként semmi észszerű módon nem tudják megindokolni.
10., higgadj le. Kérdeztél valamit, én megválaszoltam. Tárgyilagosan és kulturáltan. Nem én proliztam, nem tudom, miért rajtam kéred számon.
Üdv, a 9.
"a fenekem nekem sokkal jobban kiemelte egy feszes szabadido nadrag, mint egy farmer, vagy leggings"
Ne haragudj, de mi köze másoknak a fenekedhez? Pont ezért tartom ízléstelen viseletnek az ilyesmit. Mármint nyilvános helyen, otthon ha a párommal vagyok akkor nyilván én is szeretem, de másoknak miért kéne az "arcukba tolni"?
Nem tolom senkinek az arcaba a seggem :D
Es ha mar itt tartunk, a magas dereku farmer is az "arcodba tolja" a lanyok valagat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!