Van esetleg másnak tapasztalata a Mohito nevű ruhákat áruló oldallal ?
Rendeltem 2 egyforma kabátot, kettő különböző méretben, mert nem tudtam melyik méret lenne jó.
Láttam az oldalukon, hogy vissza lehet küldeni. Gondoltam megtartom amelyik jó, a másik mehet vissza.
Viszont tegnap rá kerestem, és olvastam egy véleményt, amiben azt írták, vissza küldték a ruhát, de nem kapták vissza a pénzt.
Mivel bankkártyával fizettem, már nem tudom vissza vonni. Jövöhéten érkezne meg, de még nem kaptam e-mailt, hogy fel adták volna.
Most tartok tőle, hogy attól a pénzből el is búcsúztatok.
Balesetek mindenhol történnek, pláne ebben a mohito-sinsay-housebrand-cropp stb kategóriában.
Ha nem kapod vissza a pénzt szépen felhívod az ügyfélszolgálatot és megpróbálod elintézni az ügyet.
Persze, sokan nem kapják vissza, tele van ilyen információkkal az ilyen jellegű facebook csoportok... de a legtöbbnél 3-4 héttel vagy akár hónapokkal később jut eszükbe, hogy nem jött vissza a pénz és ez rohadt késő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!