Lányok, ti milyen csizmát szoktatok hordani?
Figyelt kérdés
Térdig vagy combit érőt, esetleg bokát?
Emellett azt is megírhatjátok, hogy nadrágot vagy szoknyát vesztek fel hozzá.
2021. okt. 8. 15:58
31/56 anonim válasza:
32/56 anonim válasza:
Nagyon jó a térd fölé érő fazon🙂
33/56 A kérdező kommentje:
31-es, köszönöm szépen. Messziről nézve olyan, mint egy nadrág, de jobban megnézve már látom, hogy tér felé ér. Nem csupán csinos, hanem gondolom, kényelmes is a talpa miatt.
2023. febr. 17. 15:41
34/56 anonim válasza:
Én a Deichmann-ból vásárololok a barátnőmnek.
35/56 anonim válasza:
Nekem az Ugg csizmák beválltak, többnyire azt hordok, nadrággal.
Van 1 térdig érő bőrcsizmám is, azt is szeretem, de az Ugg kényelmesebb
Illetve van magassarkú bokacsizmám, de azt csak akkor veszem fel, ha kimondottan elegánsan kell felöltözni.
36/56 A kérdező kommentje:
Jól állhatnak akkor, az Ugg nadrággal jól mutat. A bokacsizma valóban elegáns a nőkön, és a térdig érő csizma is. Az utóbbit szoknyával is hordod?
2023. ápr. 8. 10:39
37/56 anonim válasza:
Magassarkú bokacsizmát sokat szoktam, combig érő is van a nagyon hidegekre. Mikor ezeket kell/lehet hordani, akkor a szoknyát szeretem jobban vastag harisnyával.
38/56 A kérdező kommentje:
Mindkét csizma jól állhat szoknyával. A comb különösen.
2023. júl. 26. 13:56
39/56 anonim válasza:
Hölgyeim kiemelt támogatója lennék magassarkú imado nőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!