Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti milyen csizmát...

Lányok, ti milyen csizmát szoktatok hordani?

Figyelt kérdés

Térdig vagy combit érőt, esetleg bokát?

Emellett azt is megírhatjátok, hogy nadrágot vagy szoknyát vesztek fel hozzá.

2021. okt. 8. 15:58
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Ezt jó ötletnek tartom, próbálj fel lapostalpút és magasabb sarkút sem. Amiatt ne aggódj, ha kicsit vastagabb a combod. Mindenesetre több féle ruhával mint pl nadrággal és szoknyával is érdemes kombinálnod, s akkor könnyebben el tudod dönten, melyik felel meg leginkább.
2021. okt. 9. 20:28
 12/56 anonim ***** válasza:
86%
Csakis bokacsizmát.
2021. okt. 9. 22:09
 13/56 anonim ***** válasza:
94%
Csak is hosszúszàrú bőr lovagló vagy magassarkú.
2021. okt. 13. 12:26
 14/56 A kérdező kommentje:
A bokacsizma és a lovagló is jól állhat. A lovaglócsizma is tud elegáns lenni. :)
2021. okt. 19. 22:29
 15/56 anonim ***** válasza:
100%
Általában térdig érőt,feketét:)
2021. okt. 23. 16:02
 16/56 anonim ***** válasza:
95%

Térdig érő bőrt magasabb sarokkal. Pont nem érdekel, hogy itt ki fikázza. Mellesleg én pl azért pontoztalak le, mert mások ízlésének lenézése, sértegetése nélkül is lehet véleményt mondani. Döbbenet, mi?

Mellesleg a cipőboltok új kollekcióiban halomban állnak a térdig, lábszárközépig érő csizmák, de biztos ódivatú meg öregasszonyok hordják meg 50 éve volt trendi...Azt elfelejtitek, hogy ez az a fazon, ami alkattól, lábhossztól függetlenül szinte mindenkinek jól áll és nagy hidegben is hordható. A combcsizma könnyen összenyom pl egy alacsonyabb embert, bokacsizmát meg kemény mínuszokban hordjon, akinek hat anyja van.

2021. okt. 23. 23:14
 17/56 A kérdező kommentje:

A térdig érő csizma valóban csinos a lányokon és az idősebb nőkön is.

16-os, teljes mértékben egyetértek veled.

Farmerban és szoknyában is jól mutat, s akármilyen hosszúségú szoknyához illik. A combig érő már nem minden szoknyához jó.

Engem is zavar, hogy a legtöbb lány comb-vagy bokacsizmában jár, főleg feketében, míg klasszikus térdig érő csizmát kevés látni, főleg magas sarkút nem.

Neked fekete vagy barna színű a csizmád?

2021. nov. 10. 15:06
 18/56 anonim ***** válasza:
0%
Nők aki csizmaban szivesen ráállna egy pasira irjanak ram privatban
2021. dec. 5. 11:06
 19/56 A kérdező kommentje:
18-as, nem ilyenre gondoltam, hanem lányokat kérdeztem...
2021. dec. 8. 16:21
 20/56 anonim ***** válasza:
81%
En csak combcsizmat hordok mert domina vagyok
2021. dec. 27. 22:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!