Barátnőm eljegyzési partijára mehetnék így? Az elegáns ruha elvárás, szal mindenki ki lesz öltözve. Minden véleményre kiváncsi vagyok de a trollkodókat azonnal jelentem.
Egyébként teljesen egyetértek a többiekkel. De meg kell jegyeznem, hogy nagyon szép alakod van, amit nagyon szépen ki lehet hangsúlyozni (nem feltétlenül feszülős, minél rövidebb szoknyákkal).
Szerintem ezek a fazonú ruhák nagyon jól mutatnának rajtad és illeni fognak a helyszínhez is:
Az a jó az alakodban, hogy szinte bármi jól fog mutatni rajtad. Ezek a ruhák szerintem illenek esküvőre is és kicsit diszkrétebben de szexi leszel bennük. Én legalábbis biztosan valami ilyesmit vennék fel.
Kedves kérdező, nagyon tetszik, ahogy a kritikát kezeled! Nem sértődsz meg és együttműködő vagy. Kicsit off, és bocsi, de tök jó ilyet látni itt. Bár ez lenne az általános színvonal!
A 31-es válaszban linkelt webshopokkal vigyázz, az első 2 link tipikusan kamu oldalnak tűnik, ahol fizetsz, aztán nem hallasz róluk többet, ruha meg sehol. Érdemes ilyenkor alaposan megnézni vásárlás előtt a kapcsolatfelvételi lehetőségeket, legyen elérhető telefonszám, cím stb. Ahol csak beküldhető üzenet, esetleg csak email cím van, és sehol se hallottál a cégről, onnan ne rendelj. Sajnos rengeteg ilyen kamu oldal van, óvatosnak kell lenni.
Stílusban nem tudok tanácsot adni. Max annyi, hogy a fényes anyaggal jobban vigyázni kell, amellett inkább legyen visszafogottabb a szabás. De a szatén valóban tud nagyon ünnepi is lenni.
Illetve amit fent írtak, az igaz:
Vagy felsőtestet mutass vagy lábakat. Ha mindkettőből sokat mutatsz, az inkább bulis, közönséges. Tehát vagy mély dekoltázs/szabadon hagyott vállak/kivágott hát, de akkor a szoknya legalább térdig érjen. Vagy felül szolidabb felső, és akkor térd fölé, de nagyon max combközépig érjen a szoknya. Általánosan elmondható, hogy a hosszabb szoknya elegánsabb olyan szempontból, hogy ha formálisabb az esemény, akkor jó ha térdig ér, illetve a báli nagy estélyi dresscode is hosszabb szoknyát kíván. De családi, baráti összejövetelre mehet nyugodtan a rövidebb.
Talán ami sokaknak szemet szúrt, az az volt, hogy rövid+fényes, és emellé még szabad vállak is. De önmagában én egy szatén ruhát inkább térdig érőt vennék, vagy hosszabbat (és ilyenkor lehet dekoltáltabb). Ha térd fölé érő, akkor inkább matt, vagy csipkés.
Persze én se rögtön tanultam meg ezeket a "szabályokat", csak sokat figyeltem és olvastam.
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!