Mért várja el a legtöbb ember hogy egy nö szoknyât vegyen fel ünnepélyre? Föleg sulira vagyok most kivâncsi
Kedves utolsó, te milyen univerzumban vagy? XD Egy szóval nem mondta hogy nadrágot akar venni boltban.
Kérdèsre válaszolva, szerintem nyugodtan vegyél fel nadrágot. Én se vettem soha fel soha szoknyát hidegben. Az egészségem fontosabb, felfázós típus vagyok.
Mert sok idióta fejében az a sztereotípia él, hogy a nő csak szoknyában nő.
Anno az egyik tanárnőm azért szólta meg a lányokat, mert nem magassarkúban és szoknyában voltak. Tény hogy nem retkes sportcipőben kellett volna megjelenni néhány embernek, de egy 15 perces műsor miatt szerintem senki nem fogja kisestélyibe vágni magát.
#4:
"nem szeretnék,ilyen hidegben szoknyát felvenni nagyon csinos blúzt és fekete nadrágot vennék fel"
nálunk szóltak ha valaki fekete cicanadrágot vagy farmert vagy egyszerű fekete nadrágot vett fel, nálunk csak szövet volt megengedhető. nem derült ki, hogy azt akar-e felvenni, de gondolom azt várják-e.
Én nadrágot vettem télen és senki nem várta el :D lehet én éltem más univerzumban
Gondolom, hagyományból, illetve nekik az tetszik, de ez kit érdekel? Viselj, ami neked tetszik, persze a megfelelő szintű elegancia keretein belül.
Én suliban egy ponton váltottam s onnantól soha nem vettem fel szoknyát, nem volt gond.
Az én időmben senki nem várt volna el magassarkút, amiről itt valaki írt... :O Soha nem volt magassarkúm, nem is lesz, azonnal felbuknék benne és különben is elveim ellen való... A szoknya más, fellépésre hordok, ott az kell, nem gond. Hidegben szerencsére földig érő vastag fellépőszoknyánk van. Megértem, hogy a kérdező nem akar szoknyában fagyoskodni.
gyakran hordok szoknyát ;) de ne kelljen már senkinek felvenni olyat, amiben nem érzi jól magát, de te hordjad ha ennyire hiányolod
bocsi kérdező, egyszer sem a kérdésre válaszoltam, nem értem akkor mi az, hogy elvárják, de ha igen akkor azért mert hülyék :D nem tegnap jött divatba, hogy nők nadrágot hordjanak, nem is értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!