Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 60 ezer forint sok szerintetek...

60 ezer forint sok szerintetek egy cipőért?

Figyelt kérdés
Légyszi indokoljátok is meg a válaszaitokat.
2021. okt. 2. 16:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt taktikai hiba volt leírni, mert innen aztán kapni fogsz hideget-meleget, mondjuk ez már nem az én dolgom...:DDD Én fenntartom a korábban leírt véleményemet.
2021. okt. 3. 10:58
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező milyen cipőt szeretnél ami 60 ezer forint?
2021. okt. 3. 12:12
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi a kérdés?

A saját pénzedből nyugodtan élj nagy lábon.

A szüleidnek kutya kötelessége ruháznia, de ha nem akar, nem fog neked puccos csukát venni, és ne hisztizz neki.

2021. okt. 3. 21:04
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok lenne. Hogy nektek sok-e, azt majd eldöntik a szüleid.
2021. okt. 5. 10:51
 25/28 anonim ***** válasza:
71%

Igen, ha még a szüleid tartanak akkor tuti sok.

Ha 35 évesen a saját pénzedből úgy döntesz, hogy egy tornacipő egymagában megér ennyit, akkor azt mondom fura egy életed van, én nem igazán tudok elképzelni olyan hétköznapi embert aki ezt kihasználná.

Viszont ennek tudatában mindenféle "apuci kicsi lánya" beszólogatás nélkül ajánlom neked, hogy kicsit nézz utánna a családi költségvetésnek.

Mennyi a szüleid fizuja, mennyi a rezsi, az autó, a számlák otthon? Szerintem rá fogsz jönni, hogy ez a 60 ezer a legtöbb háztartásban komoly pénz, és nem lehet csak úgy kivenni a rezsipénzből mintha mi se történt volna

2021. okt. 5. 11:12
 26/28 anonim ***** válasza:
29%

Tessék elmenni dolgozni, és akkor megtudod, hogy mennyit kell teperni ennyi pénzért. Amúgy is 60ezret kiadni egy ormótlan és ízléstelen divat szarért?

Nem azért akarod megvenni mert jól néz ki, hanem mert Verszácse és milyen már, hogy a te lábad nem ilyenben büdösödik nap mint nap, míg a barátaidnak meg az insta influencereknek igen. Egyébként is csak két három hónapig hordanád, utána meg le kéne cserélni mert már nem lesz trendi meg menő, és aztán megint lehúznád a szüleidet ennyi pénzzel, mert kell az új cipő.

Ilyen cipőért nem, hogy 60ezret, de még 3-at sem adnék. Tessék már ésszerűbben gondolkozni és a dolgok mögé látni. Neked "csak" 60 ezer mert nem te dolgozol meg érte, míg apud több helyről teremti elő a megélhetéshez szükséges pénzt.

2021. okt. 7. 10:57
 27/28 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem eszelősen sok ez cipőért, de ezekért 10 ezret is sajnálnék.

2021. okt. 8. 18:12
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Vettem már cipőt háromszor ennyiért is, de ezért az ócska 100% műanyag kínai sportcipőért 10 ezret adnék max.
2021. okt. 8. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!