Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 60 ezer forint sok szerintetek...

60 ezer forint sok szerintetek egy cipőért?

Figyelt kérdés
Légyszi indokoljátok is meg a válaszaitokat.
2021. okt. 2. 16:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Spórolj erre: [link]
2021. okt. 2. 17:36
 12/28 anonim ***** válasza:
Igen, mondom ezt úgy hogy van 60 ezres cipőm. Van az a minőség és kinézet amiért megéri de ahhoz tényleg A cipő legyen ami megjelenésre tökéletes és a minősége is kiváló.
2021. okt. 2. 19:48
 13/28 anonim ***** válasza:
45%
Valóban cipőtől függ, egy vászon Converse -ért sok lenne, de egy Versace cipőért nem az. Bár nekem egyik linkelt darab sem tetszik, de nem is nekem kell, hogy tetsszen. Ha van rá pénzed, és annyira tetszik, akkor ruházz be rá.
2021. okt. 2. 21:23
 14/28 anonim ***** válasza:
61%
Nem de sajnos Magyaroszágon sokaknak sok pénz sajnos, minőségi cipő valahol itt kezdődik.
2021. okt. 2. 23:08
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi a fizetésed, hogy 60 ezres cipőn gondolkodsz?
2021. okt. 3. 03:15
 16/28 anonim ***** válasza:
Sok esetben, például egy Air Jordan esetében is, a márkát és a brandet is meg kell fizetni. Mondjuk megint más kérdés, hogy ezek a cipők még viszonylag jó színvonalat képviselnek minőségben, noha lehet azon vitatkozni, hogy még az alap modellek (bizonyos 1-esek) sincsenek nagyon 40 k alatt, de a menőbb modellek (például a 4-esek) új darabjai meg már gyári áron is inkább 50-60 k körül vannak.
2021. okt. 3. 07:35
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Az én fizetésemmel nézve sok.

Ha mondjuk nettó 400at keresnék, akkor annyira nem sokallnám.

2021. okt. 3. 09:49
 18/28 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen cipő, valami ócska divatmárka nájki és társai azért sok. Ha valami minőségi cipő ami jó eséllyel évekig bírja akkor nem sok érte. Persze az is kérdés hogy milyen anyagi helyzetben vagy.
2021. okt. 3. 10:13
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nem költenék rá ennyi pénzt, főleg ha funkciójában nem jobb mint egy 20-30ezres cipő és csak a márka vagy a felirat miatt kerül ennyibe
2021. okt. 3. 10:18
 20/28 A kérdező kommentje:

Nekem nincs fizetésem, apámnak van jól fizető állása + munka után a saját vállalkozásában dolgozik. Szóval futná rá, csak sajna ő is úgy van vele hogy miért ilyen drága egy cipő, ezért ilyet nem venne nekem, a 35 ezres DC cipőmet is alig bírtam megvetetni.

2021. okt. 3. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!