60 ezer forint sok szerintetek egy cipőért?
Egy jó minőségű, bőrből készült csizmáért vagy bakancsért (pl. Timberland, Dr. Martens) annyira nem, de jól átgondolnám, hogy valóban kell-e.
Sneakerért, magassarkúért, vagy egyéb félcipőért szerintem sok, főleg, ha nem bőrből készült, azokért max 40-et adnék, annál többet szerintem nem ér és csak a márkát kell megfizetni, nem lesz tartósabb vagy kényelmesebb.
Ha neked tetszik, nem sajnálod rá a pénzt és nem fogsz a hónap végén emiatt kiflin élni, akkor vedd meg.
Az első amúgy nem tetszik nekem, túl átlagos és nagy a felirat rajta, olcsóbb márkák is árulnak hasonlót, a második az viszont már különlegesebb, ha sneaker rajongó lennék és ettől érezném teljesnek az outfitjeimet, akkor még akár meg is venném.
Attól függ.
ÉN, ennyit, csak minőségi, profi bakancsért, meg a "villantós" kézzel készült bőrcipőmért adtam.
De az 100%, hogy SOHA nem adnék 30-nál többet ilyen Nájki, meg hasonló divat vackokért.
Itt szvsz nem a cipő hanem a Versace logo az ami drága.
Én ezért nem adnék ki ennyit, még ha az én stílusom lenne, valami hozzám közelibb márka, akkor se.
Viszont ha valami speciális cipő lenne, pl biztonsági valami sporthoz, arra igen, kiadnék ennyit.
Vagy az a "befektetés" ami klasszikus fazon, és a következő 15 évben felvehető állásinterjúkra, randira, színházba, az is tökre rendbe van.
Ezek a dorkók viszont 10 éven belül (ha nem hamarabb) már vércikik lesznek.
Szóval az a kérdés, hogy a következő mondjuk 5 évben szükséged van-e egy olyan cipőre, ami nem elegáns de drága.
Ergó túl puccos helyekre nem vehető fel, de ugyanakkor "koszolós" helyekre pl park se jó mert fehér.
Biztosan van egy réteg, akinek kell egy kényelmes rohagálós cipő de ugyanakkor fotózza a paparazzi szóval nem lehet rajta olcsó csuka mert másnap megírja a Blikk...
Nem tom, engem mondjuk nem fenyeget ez a veszély 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!