Főiskolai előadásokon milyen ruhában illik megjelenni?
Figyelt kérdés
Levelezőre fogok járni, 21 múltam, lány vagyok. Úgy hallottam,hogy illik megadni a hely rangját.2010. szept. 1. 13:54
11/11 anonim válasza:
Tapasztalatból írom, hogy illik felöltözni azért főiskolába, mert nagyon sok tanár (elsősorban férfi tanár)nézi, hogy vagy öltözve. Szakadt külsejű embereket nem igazán kedveli sok tanár, mert úgy érzik nem tisztelik meg az órájukat ezzel. De egy normális farmer, ing, póló, pulóver és rendezett külső megfelelő!
Vizsgára mindenképp ki kell öltözni, gondolok itt a fehér ing+ fekete nadrág összeállításra.
Remélem tudtam segíteni!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!