Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Főiskolai előadásokon milyen...

Főiskolai előadásokon milyen ruhában illik megjelenni?

Figyelt kérdés
Levelezőre fogok járni, 21 múltam, lány vagyok. Úgy hallottam,hogy illik megadni a hely rangját.
2010. szept. 1. 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
bármibe, csak ne csöves vagy emo gúnyában.
2010. szept. 1. 13:56
 2/11 anonim ***** válasza:

Farmer, top.

De egyébként amilyen a stílusod, ha szeretnél szép nadrágban, és blúzban, akkor úgy.

2010. szept. 1. 14:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Na,ez most már engem is érdekelne...én is levelezőre fogok járni,23vok.Én ilyenre még nem is gondoltam...Jó,mondjuk szabadidőrhában nyilván nem,de van valami kitétel?
2010. szept. 1. 14:14
 4/11 anonim ***** válasza:
hétköznapi ruhában. ugyanolyan óra mint a többi, csak ha szerencséd van akkor nagy mélyített teremben lesztek és végképp semmit nem lát belőletek a tanár :D
2010. szept. 1. 14:17
 5/11 anonim ***** válasza:

Írtam, sem nincs.

Vizsgára illik azért szépen felöltözni, nem kosztüm, de elegáns ruha, de előadásra felesleges.

Szigorlatokra, meg államvizsgára kell majd a kosztüm.

De tényleg, teljesen vegyes, h ki miben jár, lesznek előadók, akik öltönyben lesznek, meg lesznek farmerben is, szóval ezt majd látjátok, h kinek az órája milyen.

2010. szept. 1. 14:17
 6/11 anonim ***** válasza:
sima hétköznapi ruhában.
2010. szept. 1. 14:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Amiben akarsz, nem kell kiöltözni... nálunk vannak olyanok is, akik tiszta szakadtan mennek be, mert ez a stílusuk, de senki nem nézi ki őket (sem tanár, sem diák). Sőt, van olyan tanár is, aki fehér pólóban meg farmerban tartja az órát... és azért elvileg nívós helyre járok :D.
2010. szept. 1. 15:14
 8/11 anonim ***** válasza:
nem kell ekkora ügyet csinálni belőle, teljesen átlagos hétköznapi "casual" utcai ruhában.
2010. szept. 1. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Hülyeség, senki se szokott kiöltözni...

Vannak mondjuk olyan szakok, ahova eleve olyanok járnak, akik már a suliban is "üzletiesen" öltözködnek, de azért nem ez a jellemző.

Abban menj, amiben jól érzed magad, ha esetleg tartasz attól, hogy alulöltözöl, akkor legyél csak egy fokkal elegánsabb, mint amilyen szoktál lenni, de ne öltözz ki.

Ez egyébként általános szabály: ha nem tudod, hogy mennyire legyél elegáns, akkor inkább legyél egy kicsit elegánsabb, minthogy alulöltözött legyél. Mivel úgyse ismer senki, ha kicsit elegánsabb vagy, akkor azt fogják hinni, hogy te alapból ilyen vagy, csak viseld természetesen...

2010. szept. 1. 16:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Utcai ruhában, amiben elmennél egy moziba, vagy vásárolni a belvárosba. (Farmer, szövetnadrág, ing, fölső stb.)

Nincs elvárás, csak annyi, hogy ápolt legyél és tiszta.

Nekem volt olyan tanárom, aki mindig farmerban és nyúlott pulóverben , farmerkabátban járt be órára, de a legtöbb tanár öltöny+nyakkendő, zakó+ing+farmer.

A vizsgára való felöltözésről annyit, hogy egyszer egy tanár megszólta az egyik diákot (40 éves), hogy legközelebb azért szebben is felöltözhetne. Nincs magának elegánsabb ruhája,kosztümje?

Fekete nadrág volt rajta, fehér pulóverrel.(Január volt és röpködtek a mínuszok)

Szóval vizsgára is érdemes fekete nadrág+fehér/világos blúz+blézer, de akár kosztüm is. Én sokszor mentem kosztümbe, mert nekem az kényelmes volt, ráadásul elegánsabb, mint az össze vissza színű nadrág és blézer.

2010. szept. 2. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!