Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehet ilyen esős, hideg...

Hogy lehet ilyen esős, hideg időkben is nőiesen öltözködni?

Figyelt kérdés

Eddig sosem voltam igazán nőies.

Alap ruházatom volt, hogy általában egy rövidujjú póló fölé egy piros, szürke kapucnis kardigán meg rá a kabát vagy kabát nélkül ha nincs annyira hideg és egy kékes farmer vagy szürkés esetleg fekete. A pólóim sem a legnőiesebbek, többségük pepcos de inkább kislányos mintás de kényelmes. Szeretnék venni új ruházatot és nőiesebb lenni. Főleg kabát terén, más nőkön látok ilyen virág mintás pufis kabátot ami nem annyira meleg de mégis látszik hogy nőiesek attól is. Sőt sok nő ilyen hidegben is tud egybe ruhában lenni vagy szoknyában ahol ugye kinn van a láb viszont én vacognék úgy de szeretnék szoknyában is járni de sosem hordtam és nem illene hozzám úgy érzem. Divatos ruha kellékeket meg ruhákat szeretnék vásárolni vagy bármi olyan ruházatot amitől már nőies lennék. Persze a hajam is ápolt egyenes hosszú. Sok nőn olyan finom parfümöket érzek, de boltban azokat az illatokat nem szoktam látni..pedig szeretnék valami finom illatot magam után is hagyni ami nem a dezodor. Csajok, lányok segítenétek, hogy öltözzek nőiesebben? Sminket nem használok max alapozót de ritkán. Meg nem csak ilyen időkre gondolkodok hanem tavasz és nyárra is mikor nem takarja el a kabát a ruhákat. Esetleg linkben küldhettek bármi olyan ruhadarabot ami szerintetek csinos és nőies mint kabát ilyen köztes időre, hátitáskát is, mert válltáskát nem bírok hordani, nadrágokat, pólókat stb..:) Olyan sok fiatal csinos hölgyet szoktam látni és akkor mindig elgondolkozok nekem ez miért nem megy hogy én is jól nézzek ki nőiesen...:( 24 N vagyok ha segít.

2021. szept. 27. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Ha leírod a magasságod, súlyod, testalkatod, a stílusod és hogy alapvetően milyen az életmódod, akkor próbálok segíteni.

Stílus alatt értem azt, hogy pl elegáns, konzervatív, csajos, sportos, kihívóbb cuccokra gondolnál-e?

Életmód alatt azt értem, hogy pl irodai vagy fizikai munkát végzel, autóval, gyalog, bicikkivel vagy tömegközlekedéssel jársz?Ezeket mind érdemes átgondolni, mert annak sincs értelme, hogy bevásárolj egy totál haszontalan ruhatárat.

2021. szept. 27. 22:34
 2/10 A kérdező kommentje:

Stílus: elegáns, de visszafogott.

Életmód: Fizikai munka, tömegközlekedés.

Súlyom:45-47 kg.

Testalkat: átlagos de vékonyka

Magasság: 164 cm körül (pólók s-s jó :))

2021. szept. 28. 01:26
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Oké, és a testalkatod milyen?Pl homokóra, körte?
2021. szept. 28. 11:16
 4/10 A kérdező kommentje:
3.hát nem tudom megmondani, átlagos egyenes vagy hogy mondják :)
2021. szept. 28. 12:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Oké.

A munkahelyeden munkaruhát hordasz?

Csak mert visszafogott, elegáns, nőies stílusban szinte lehetetlen öltözködni fizikai munkához.

2021. szept. 28. 12:09
 6/10 A kérdező kommentje:
5.Nem a munkámhoz öltöznék mert általában váltós ruhát használok ott de városban jó lenne csinosnak lenni sőt nem csak munkába menet hanem kirándulásra is boltba csak stb..:)
2021. szept. 28. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Oké, szuper.Na!

A testalkatodhoz illő szabásokról küldök egy linket.(Ha tudsz angolul úgy is rákereshetsz, mert úgy sokkal több találat lesz!)

[link]

[link]

[link]

Ezen belül alakíthatsz úgy, hogy milyen színeket szeretsz, te mit gondolsz visszafogottnak vagy elegánsnak.

A parfüm kérdésben még segítenék.Milyen parfümre lenne szükséged, milyen illatokat szeretsz?Mennyire legyen erős illata és milyen árban gondolkozol?

2021. szept. 28. 12:19
 8/10 A kérdező kommentje:

7.Köszi :)

erősség: ne annyira erős hogy másokat bódítson hanem úgy kellemesen szagolja az ember ha elmegy mellette, virágos, gyümis illatok. Árban mindegy.

2021. szept. 28. 12:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Amiket írtál magadról azok alapján azt mondom, hogy próbáld ki a Dior J'adoret.Hátha tetszik.Virágos-gyümölcsös, népszerű, elegáns illat.
2021. szept. 28. 13:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg feldobni a szettedet valamilyen feltűnőbb, csinos kiegészítővel. Például egy jól megválasztott öv, sál, cipő nagyon sokat hozzátehet az összképhez.
2021. szept. 30. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!