Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Basa nadrág? Szerintetek szexi?

Basa nadrág? Szerintetek szexi?

Figyelt kérdés

[link]

Remélem jó helyre irom ki xD ti szeretitek? Vélemények?

Speciel én pasi vagyok, és konkrétan allergiás vagyok az olyan lányra, aki ilyet vesz fel. Ha lenne barátnőm, úgy penderiteném ki, ha meglátnám ilyenbe hogy... nagyon

2010. szept. 1. 00:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
32%

SZerintem csinos tud lenni, pl ami a képen van az nekem kifejezetten tetszik.A farmer változata szerintem csunya.

Ennél vannak sokkal szánalmasabb cuccok, valljuk be.

2010. szept. 1. 13:27
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég kérdezték itt a GYK-n csak akkor "ülepes gatyának hívták. Amúgy a vélemények hasonlóak, azaz a többség egy telesz@rt óriásliberónak tartja, ami gusztustalan.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2010. szept. 1. 13:37
 23/27 anonim ***** válasza:
46%
nem tetszik és csak vékony lányokon szexi
2010. szept. 1. 15:08
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem szexi, semmi nőiesség nincs benne.Ha már csaj az illető akkor úgy is öltözködjön, és ne tegye nevetségessé, én nem húznám fel tudom hogy ez most nagy divat, meg az üllepes gatyák, de attól is rosszul vagyok

nagyon izléstelen

2010. szept. 1. 15:27
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz..az egyik osztálytársamnak van ilyen és kifejezetten sexi benne.
2010. szept. 1. 18:22
 26/27 anonim ***** válasza:

Olyan, mintha egy sz@rputtony lenne a lába között, vagy pelenkának lenne meghagyva a hely.

Undorittó és lohasztó.

2012. jan. 19. 23:22
 27/27 Ginuskaa válasza:
Sztem nem rossz egy nadrág mondjuk én sem hordom azért az utcán de táncra mondjuk elég jó
2014. dec. 17. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!