Basa nadrág? Szerintetek szexi?
Remélem jó helyre irom ki xD ti szeretitek? Vélemények?
Speciel én pasi vagyok, és konkrétan allergiás vagyok az olyan lányra, aki ilyet vesz fel. Ha lenne barátnőm, úgy penderiteném ki, ha meglátnám ilyenbe hogy... nagyon
SZerintem csinos tud lenni, pl ami a képen van az nekem kifejezetten tetszik.A farmer változata szerintem csunya.
Ennél vannak sokkal szánalmasabb cuccok, valljuk be.
Nemrég kérdezték itt a GYK-n csak akkor "ülepes gatyának hívták. Amúgy a vélemények hasonlóak, azaz a többség egy telesz@rt óriásliberónak tartja, ami gusztustalan.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
egyáltalán nem szexi, semmi nőiesség nincs benne.Ha már csaj az illető akkor úgy is öltözködjön, és ne tegye nevetségessé, én nem húznám fel tudom hogy ez most nagy divat, meg az üllepes gatyák, de attól is rosszul vagyok
nagyon izléstelen
Olyan, mintha egy sz@rputtony lenne a lába között, vagy pelenkának lenne meghagyva a hely.
Undorittó és lohasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!