1/17 anonim válasza:
nem sőt szörnyű... az hord ilyet akinek feltűnési mániája van.
2/17 anonim válasza:
Hát nekem nincs feltűnési mániám, de nekem tetszik és hordanám is. Szerintem, ha valaki ilyet visel, egyáltalán nem az jön le, hogy feltűnősködni akar. Kinek milyen az ízlése. És nemhogy nem feltűnő ez a nadrág, de elegáns, és csinos is.
3/17 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, ha nem lenne rajta öv, és tényleg tűzvörös lenne, akkor talán igen. De így egyáltalán nem szexi szerintem
5/17 anonim válasza:
Ez nem vörös, nem is piros, max korallszín. de én fel nem venném minden kis folt meglátszik rajta, főleg a mensi :D
6/17 anonim válasza:
Szerintem csúnya, de magát a piros színt utálom xD
7/17 anonim válasza:
nekem is van hasonlóm, és imádom.
9/17 anonim válasza:
szerintem tök jó..csak tudni kell viselni!
10/17 anonim válasza:
Szexiek semmi kép nem szexi, de nagyon tetszik, a színe is és a szabása is. Elegáns, szép kényelmes, nekem pont beleillene a ruhatáramba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!