Kérdésem elsősorban a pasiknak szól: miért nézitek meg jobban a szoknyás lányokat, mint azokat akiken rövid nadrág van, legyen az bármilyen szexi? Miért izgatóbb a szoknya, mint egy short?
Én nem mondanám, hogy a szoknyás lányokat nézem meg jobban. Viszont számomra a rövidnadrág abszolút nem izgató. Short se igazán, bár abból már láttam vagy 2-t, ami tetszett :)
A szoknyás lányok szerintem feltűnőbbek, azért nézek jobban oda. De nem mondhatnám, hogy rögtön hanyatt vágom magam tőlük...
Biztos nem sokan vannak ezzel így, de én még mindig a hosszúnadrágot szeretem a legjobban a nőkön. Bár ha felvesz egy normális hosszú-ruhát az is lehet szép. Olyanra gondolok, aminek ugyanúgy szoknya szerű alja van, viszont lejjebb ér és nem mutat annyit. Szerintem sokkal csinosabbak benne a nők és néha a kevesebb több.
De végül is nekem mindegy, az arcot nézem meg először és a belsőt tartom nagyon fontosnak, mert ha nem bírom a csajt tőlem aztán felvehet bármit...
ez nem igaz
a short jobban feszül mint a szoknya
Ez nem kérdés!! Tudom, hogy régimódi vagyok, de azt mondom: fiú vagyok, lánnyal járok, a lány meg szoknyába. Ennyi.
Persze, hogy megnézek egy elbűvölő szoknyás lányt, hiszen üdítő látványt nyújt a sok "fiús" kinézetű között.
Ja, és a szoknyának nem feltétlenül kell mininek lennie, sőt!!
Bocs azoktól, akik más véleményen vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!