A homokóra alakú lányoknak, jól áll a ceruza szoknya, vagy a magasított nadrág?
jól áll mindkettő, de a homokóra alkat nagyon ritka. mostanában divat homokórának hívni mindenkit, akinek vékony a dereka.
ezzel szemben, ha megméred centivel a válladnál (kb. a kulccsont magasságában) a kerületet, és a csípőbőségedet, akkor ennek a két számnak nem szabad 5%-nál jobban eltérnie egymástól. plusz, a derékbőségednek minimum 25%-kal kisebbnek lennie, mint a váll, a mell- vagy a csípőbőségednek. ha ez stimmel, akkor az homokóra.
Nekem vékony a derekam és széles a csípőm, de nem mondanám magam tipikus homokóra alkatnak, mert a mellem kicsi, de lent azért stimmel:-)
Én imádom a ceruzaszoknyát és a magas derekú nadrágot is, szerintem jól áll mind a kettő és nagyon jól érzem magam bennük.
22:22. jaja, az az. :) szép. :)
ugye elvileg épphogy, de az. bár ez a szigorú 25%-ozás mondjuk kizárna valakit, aki pl. 100-77-95, pedig szerintem szabad szemmel nem is látható a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!