Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bőrkabáthoz milyen kendő...

Bőrkabáthoz milyen kendő lenne jó?

Figyelt kérdés

Van egy eléggé elegáns bőrkabátom, aminek a mellkasi részén V alakú a kivágás. Az a helyzet, hogy ehhez kéne valami kendő szerűség, hogy eltakarja a kabát alatti ruhákat, de nem tudom, hogy illene-e hozzá.

Fel lehet a kettőt együtt húzni? És ha igen, akkor milyen fajta kendő lenne a megfelelőbb? Valami könyebb anyag, vagy valami más?

Előre is köszi a válaszokat! :))

2010. aug. 31. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Motoros kendő ?
2010. aug. 31. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem minden jó csak ne legyen kötött. :D
2010. aug. 31. 19:37
 3/5 A kérdező kommentje:

első: nem is tudom... az a baj, hogy ez a kabát egy elegáns fajta és nem mernék hozzá bevállalni egy motoros kendőt! :/ amúgy köszi, hogy írtál! :))

második: neked is köszönöm a válaszod, nem fogok hozzá kötöttet húzni, az biztos! :D

ha valakinek van még ötlete, akkor írjon! :)

2010. aug. 31. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát várjunk csak!

Te most a motorosfajta bőrkabátról beszélsz??? Vagy arról amit a mai tinilányok hordanak?

Mert tényleg nem mindegy,hogy melyikről van szó és hogy milyen a kendő. Írd meg ,és segítek ha sikerül.

2010. aug. 31. 20:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem is motoros bőrkabát, nem is olyan, mint amit a tinik hordanak! :D

Ez egy hosszabb fajta. Nem ér le a térdemig, hanem csak a combomig. Mint mondtam már, V alakú rajta a kivágás, gombos, és a dereka fölött egy picivel meg lehet kötni.

[link]

Nem teljesen olyan, mint a képen, de valami hasonló fazonú... :))

2010. szept. 1. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!