Bőrkabáthoz milyen kendő lenne jó?
Van egy eléggé elegáns bőrkabátom, aminek a mellkasi részén V alakú a kivágás. Az a helyzet, hogy ehhez kéne valami kendő szerűség, hogy eltakarja a kabát alatti ruhákat, de nem tudom, hogy illene-e hozzá.
Fel lehet a kettőt együtt húzni? És ha igen, akkor milyen fajta kendő lenne a megfelelőbb? Valami könyebb anyag, vagy valami más?
Előre is köszi a válaszokat! :))
első: nem is tudom... az a baj, hogy ez a kabát egy elegáns fajta és nem mernék hozzá bevállalni egy motoros kendőt! :/ amúgy köszi, hogy írtál! :))
második: neked is köszönöm a válaszod, nem fogok hozzá kötöttet húzni, az biztos! :D
ha valakinek van még ötlete, akkor írjon! :)
Hát várjunk csak!
Te most a motorosfajta bőrkabátról beszélsz??? Vagy arról amit a mai tinilányok hordanak?
Mert tényleg nem mindegy,hogy melyikről van szó és hogy milyen a kendő. Írd meg ,és segítek ha sikerül.
Nem is motoros bőrkabát, nem is olyan, mint amit a tinik hordanak! :D
Ez egy hosszabb fajta. Nem ér le a térdemig, hanem csak a combomig. Mint mondtam már, V alakú rajta a kivágás, gombos, és a dereka fölött egy picivel meg lehet kötni.
Nem teljesen olyan, mint a képen, de valami hasonló fazonú... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!