Ez milyen stílus? Kendő a fejen.
Figyelt kérdés
a fiúknak (nem feltétlen) de olyan hosszúkás,tépett hajuk van..olyan emo haj és a fejük át van kötve egy kendővel(lehet h. a fülük is kilátszik,hogy látszódjon pl.a fül pc meg a fültágító stb..)
és erre esetleg cap-et vesznek fel..tehát a sapi alatt van a kendő.és az olyan jól néz ki.Meg ez az egész így együtt...
Tudom,hogy elég furin magyaráztam,de aki tudja h. mi a neve pls.írja.köszii.
itt egy kép...kb..:
2010. dec. 24. 15:22
1/4 anonim válasza:
Hardcore-nak lenne mondható mert a Cannonball vokálosa is hordott piros kendőt.
De a mostani gyerekek csak divatból veszik fel. Nincs külön neve.
Nekem is tépett a hajam van tágítóm meg pc is de sose volt rajtam kendő :D
18/F
2/4 szamóca. válasza:
szerintem sem köthető adott stílushoz... de am régen nem a repperek hordtak ilyesmit?:D ilyet még nem is nagyon láttam amit te írtál...
3/4 anonim válasza:
Azért enyhén durva hogy egy metines képpel illusztráltad xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
4/4 A kérdező kommentje:
xD köszi.
hát most mért?:"D Nem találtam olyasmit amire gondoltam.>.<"
ja am.metin 4 ever xD
köszi nektek.
2010. dec. 26. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!