Bőrkabáthoz milyen felsőt lehet felvenni?
Szia! képet sajnos nem igen találtam... De én általában fodros blúzt veszek fel (3/4-es ujjal) vagy, ami most nagy sláger, elöl gombos a mellnél. Ha találok értelmes képet, akkor linkelek :) Szerintem olyat keress, ami egyszerű és nőies, kicsit hosszított. És ha rövidebb a kabátod, mint a felső, akkor nagyon jól néz ki, ha színben passzol a felsőd a táskáddal, vagy a cipőddel:)
Keresek tovább képeket, mert így leírva nem biztos, hoyg érted mire gondolok:) Remélem kicsit segítettem:)
20/L
Első vagyok!
A csíkos, masnis dolgok most nagyon mennek, egy ilyet el tudnék képzelni, csak nem atlétás fazonban:
vagy valami hasonló lazább fazon kicsit komolyabb mintával, mint ami a képen van: [link]
vagy ez (szintén mondjuk 3/4edes ujjal):
Hirtelen ennyit találtam. Én gondolkoznék a helyedben a kis apró virágmintás felsőkön is. Azok is nagyon mennek mostanában és szerintem marha jól néz ki bőrdzsekivel és magassarkúval:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!