Hogy öltözzek ősszel, télen, gyalogos / tömegközlekedéses munkábajáráshoz?
Akik így jártok munkába, hogy öltöztök?
Most akarok váltani autós közlekedésről, mert borzasztó a forgalom a városban, egy tömegközlekedési eszközt fogok használni (troli), azon kívül kb. 600-800 métert kell majd gyalogolnom.
Nagyon könnyen leizzadok a gyalogláskor sajnos (lehet, hogy változókor miatt), úgyhogy nagyon melegen sem szeretnék öltözni, de pont a leizzadás miatt meg is fázhatok.
Ősszel, télen sok a csapadék, de ugye az esernyő is problémás, eleve nem véd, csak max. derékig, fel kell vinni a tömegközlekedési eszközre, stb.
Arra gondoltam, hogy esőkabátot veszek.
Bevált valamelyik nektek?
Egyáltalán nő vagy vagy férfi? :D
Én amúgy hűvösben-télen farmerben jártam esőben plusz túrabakancs, túradzseki. Jóidőben meg kényelmes romper, vagy rövidnadrág tornacipő kombó. Bár nekem a mhelyen volt vállfára akasztva a benti cuccom. Amikor irodában dolgoztam, akkor szoknya-blúz, amikor kórházban, akkor köpeny, fehér ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!