Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hiszik azt a férfiak,...

Miért hiszik azt a férfiak, hogy minden lány nekik öltözik ki, sminkeli magát, rakja ki a mellét…stb?

Figyelt kérdés
Egy percig se jut eszükbe, hogy van aki magának akar tetszeni. Magabiztosan szeretne elmenni otthonról…

2021. szept. 15. 22:06
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
15%

Három kérdéssel lejjeb már lelett írva.

HA magadnak tennéd ki akkor otthon is kitennéd.

2021. szept. 15. 22:11
 2/48 anonim ***** válasza:
95%

Nemrég hasonló témában vitatkoztam valakivel. Végső soron úgy érvelt, hogy azért mert a férfi társadalomnak (98%-ának, ezt írta), úgyis jobban fog tetszeni a cicomázott tökéletes nő.

Nos, én inkább nem folytatom az ilyen eszmecseréket, szerintem kár a betűkért. Aki nem akarja, az úgyse fogja fel, hogy az ember magának is tetszhet.

2021. szept. 15. 22:12
 3/48 anonim ***** válasza:
13%
Mert ha meg nem dicsérik meg nézik meg, akkor hisztizik.
2021. szept. 15. 22:15
 4/48 anonim ***** válasza:
89%
Hát én tudom mi áll jól, és mi tetszik, és kész. Nem vagyok álszent, ha jól mutat egy ruha, nyilván a férfiak megnéznek. Ha nem ocsmány módon bámul, bóknak veszem. De nem úgy válogatom utcára lépés előtt a ruháim, hogy hmm a pasik majd mit szólnak. Sminkem hol van, hol nincs, kedv függő. Van párom, szeret mackó nadrágban, és csinos ruhában is, egyedül az ő véleménye érdekel még.
2021. szept. 15. 22:17
 5/48 anonim ***** válasza:
17%
De, tudjuk, hogy a csajok elsősorban maguknak akarnak tetszeni, meg más nőknek, akikben a vetélytársat látják.
2021. szept. 15. 22:57
 6/48 anonim ***** válasza:
90%
Nem az összes férfi hiszi ezt csak a szellemileg korlátoltak.
2021. szept. 15. 23:14
 7/48 anonim ***** válasza:
42%

Érzem itt a feszültséget a kérdésben és egyes válaszokban is. Tisztázzuk, hogy tök rendben van az, hogy a nők minél jobban akarnak kinézni.

Szerintem a férfiak többsége sem gondolja komolyan, hogy ez kizárólag miattunk, értünk van.

Az viszont jogos érv, hogy akkor otthon, a világ (ezen belül is főleg a kíváncsi férfiak) szeme elől elbújva miért nem sminkelik ki magukat a nők? Miért nem viszik le a szemetet magassarkúban stb? Otthon nem akarnak tetszeni maguknak?

A "csak magamnak akarok tetszeni" hazugság, már bocsánat, hogy ilyen durván fogalmazom meg. A nők bizony tetszeni akarnak a férfiaknak is, hiszen a férfiaktól érkező bókok, dicséretek, megnézés (persze nem túl tahó és látványos módon) jótékonyan hat az önértékelésükre. Másrészt abban a kényszerű helyzetben vannak, hogy a többi nő (ez talán még erősebb késztetés) szintén szép akar lenni, és ezáltal vetélytársakat jelentenek, és nem csak a parkereses terén! Afféle társadalmi elvárás ez.

2021. szept. 15. 23:16
 8/48 anonim ***** válasza:
80%

Mert nehéz belátniuk hogy nem minden a férfiak körül forog... De persze egy nő csak azért festi ki a lábkörmét, azért húz szandált hogy valami lábfétises csóka arra gondolva recskázhasson. Sőt ugye nyáron is azért veszel fel rövidnadrágot trikóval mert kelleted magad. A strandon is tuti biztos csak mutogatod magad, persze csak ha jól nézel ki és fiatal vagy, ha idősebb ducibb vagy akkor természetesen csak fürdeni mész.

Off: nekem szóltak már be trágárul nagykabátban sapkában, de akkor is bizonyára kellettem és tettem magam a puszta jelenlétemmel.

2021. szept. 15. 23:21
 9/48 anonim ***** válasza:
17%
#8: Nem kell a mellébeszélés. Ha egy nő kimegy az utcára, az kefélni akar. Ilyen egyszerű.
2021. szept. 16. 00:35
 10/48 A kérdező kommentje:

9# rengeteg egyszerû külsejû pasi vadász lány létezik. Nincs összefüggés a kettô között.

Mi van azokkal akik párkapcsolatban élnek? Azok is szerinted azért mennek ki szépen felöltözve amikor épp nincs velük a párjuk, hogy más pasiknak rázzák magukat?

2021. szept. 16. 01:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!