Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatják a férfiak, hogy utálják a sminket, ne sminkeljen egy nő, amikor a valóságban az ilyen lányok a népszerűek, és sokkal több likeot kapnak a képeikre?
A helyzet az, hogy a valóság nem olyan fekete-fehér, mint amilyennek te szeretnéd látni.
A "lájk" meg egy dolog. Nagy hiba, ha annak bármilyen komolyabb jelentést tulajdonítasz.
1-esnek igaza van.
És ha valaki nem egy kalandot keres ahol még aznap éjjel lelép akkor úgy is az lesz a lényeg amit a smink takar.
Amúgy van szolidabb smink és van eltúlzott.
Miért csak a lájkok számát nézed? Na most meg már hirtelen nem számít a férfiak "minősége", csak a mennyisége, hogy hányan csorgatják rád a nyálukat?
Ha neked olyan férfiak kellenek, akik ilyeneket kommentelnek a képek alá, hogy "Szia szépségem :)", meg "Szia, írtam, írj vissza", vagy "Sexy vagy bébi :)", akkor parancsolj. Na az ilyenek kedvelik az agyonsminkelt mű nőket.
Mert nem tudják megállapítani, hogy smink van rajtuk.
Rajtam egyszer paróka volt, aztán nem, és nem vették észre, és mikor mondtam, nem hitték el. Pedig tizedannyi hajam van, mint ami a parókán van.
A férfiak tényleg nem veszik észre a természetes sminket. Volt, hogy megdícsértek,milyen szép vagyok smink nélkül, pedig volt rajtam alapozó, bronzosító, pirosító, púder, highligjter, szemhéj alapozó, szemhéjfesték, szempillaspirál, szemöldök ceruza, csak ugye mind natúr színekben.
A természetes színekkel sminkelt nők tetszenek a pasiknak!
Lehet jól fest a smilnkelt csaj látvanxa, de a pasik a valodi nőt szeretik szépnek érezni.
Bar nem mindenki, mert sokan vesznek jól kinéző, de széthajtott bmw-t is, hogy felvágjanak. Aki csak sminkelt nőt hajlandó nézni, az nem barátnőt akar csak egy csini kelléket. Mintha egy ékszer lenne csak a karóra mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!