Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondogatják a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatják a férfiak, hogy utálják a sminket, ne sminkeljen egy nő, amikor a valóságban az ilyen lányok a népszerűek, és sokkal több likeot kapnak a képeikre?

Figyelt kérdés

2020. okt. 22. 20:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

A helyzet az, hogy a valóság nem olyan fekete-fehér, mint amilyennek te szeretnéd látni.

A "lájk" meg egy dolog. Nagy hiba, ha annak bármilyen komolyabb jelentést tulajdonítasz.

2020. okt. 22. 21:01
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

1-esnek igaza van.

És ha valaki nem egy kalandot keres ahol még aznap éjjel lelép akkor úgy is az lesz a lényeg amit a smink takar.

Amúgy van szolidabb smink és van eltúlzott.

2020. okt. 22. 21:03
 3/13 anonim ***** válasza:
8%
Mert jó megnézni egy esztétikus "tökéletes" nőt, de attól még nem ők fognak kelleni a pasiknak.
2020. okt. 22. 21:04
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Francot se érdekli hogy mennyi lájkot kapnak, akkor is a természetes szépséget szeretem.
2020. okt. 22. 21:04
 5/13 anonim ***** válasza:
25%
A lányoknál egyébként hasonló a helyzet az izmos testtel
2020. okt. 22. 21:06
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

Miért csak a lájkok számát nézed? Na most meg már hirtelen nem számít a férfiak "minősége", csak a mennyisége, hogy hányan csorgatják rád a nyálukat?

Ha neked olyan férfiak kellenek, akik ilyeneket kommentelnek a képek alá, hogy "Szia szépségem :)", meg "Szia, írtam, írj vissza", vagy "Sexy vagy bébi :)", akkor parancsolj. Na az ilyenek kedvelik az agyonsminkelt mű nőket.

2020. okt. 22. 21:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem tudják megállapítani, hogy smink van rajtuk.

Rajtam egyszer paróka volt, aztán nem, és nem vették észre, és mikor mondtam, nem hitték el. Pedig tizedannyi hajam van, mint ami a parókán van.

2020. okt. 22. 21:14
 8/13 anonim ***** válasza:
63%

A férfiak tényleg nem veszik észre a természetes sminket. Volt, hogy megdícsértek,milyen szép vagyok smink nélkül, pedig volt rajtam alapozó, bronzosító, pirosító, púder, highligjter, szemhéj alapozó, szemhéjfesték, szempillaspirál, szemöldök ceruza, csak ugye mind natúr színekben.

A természetes színekkel sminkelt nők tetszenek a pasiknak!

2020. okt. 23. 12:19
 9/13 anonim ***** válasza:
42%

Lehet jól fest a smilnkelt csaj látvanxa, de a pasik a valodi nőt szeretik szépnek érezni.

Bar nem mindenki, mert sokan vesznek jól kinéző, de széthajtott bmw-t is, hogy felvágjanak. Aki csak sminkelt nőt hajlandó nézni, az nem barátnőt akar csak egy csini kelléket. Mintha egy ékszer lenne csak a karóra mellett.

2020. okt. 23. 13:14
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Ezért kell első randira a lányt fürdőbe vinni. 🙃😊
2020. okt. 23. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!