Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatja nekem a párom, hogy ez meg az a nő milyen szép, meg lájkolgatja más lányok képeit?
Egyszerűen megsemmisülök ilyenkor... Rögtön elszáll minden önbizalmam, rondának és értéktelennek érzem magam, azonnal letargiába esem.
Mikor rászólok, annyit mond, hogy nem jelentenek ők neki semmit, nem tudja, miért akadok ezen fent, pedig szerintem meglehetne érteni... Mikor pedig megmondom neki, hogy fel sem vehetném velük a versenyt, hogyhogy nem egy olyan lánnyal jár, akkor azt mondja, nem is kell, meg nem kell úgy kinéznem, nem érti, miért hasonlitgatom magam másokhoz...
1. mert sültbäRom, nulla empátiával
2. mert féltékennyé akar tenni, hogy küzdj érte
3. mert ki akar dobni, és keres ehhez egy jó okot, ha féltékenykedni kezdesz, sikerrel járt.
Néha előfordul, hogy összeolvasnak a neten mindenféle sz*rt, amit menthetetlen idióták írtak arról, hogy hogy lehet megszerezni/megtartani egy nőt...
Tipikus eset ez a féltékennyé tevősdi.
Ha legközelebb rákezd, rázd le valami olyannal, hogy ha lehet, magában nyáladzon a többi lányra; te sem kötöd az orrára, hogy néha xy-ról fantáziálgatsz.
Add neki vissza! Szarj a fejére, te is pasizz, ahogy ő csajozik és mondd neki, hogy tényleg vannak szép emberek!
Az én exem nekem azt mondta egyszer, mikor megkérdeztem milyen vagyok a szemében, ezt figyeld: mindenkitől van szebb. Ugye milyen kedves volt?
Ha bunkózik továbbra is, ezt a mondatot bevetheted ellene, ha netán elfajul a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!