Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cipő tisztítása, elrontottam...

Cipő tisztítása, elrontottam volna?

Figyelt kérdés

Az előzmények: tegnap a munkahelyemen rendeztek egy céges bulit, ami hajnali háromig tartott. Az éjszaka során azonban az egyik munkatársam nagyon beivott, és emiatt hánynia kellett, egy kicsit én is az áldozata lettem. Sikerült belelépnem a hányásába, meg egy kicsit le is hányta a cipőmet.

Miután hazaértem azon gondolkoztam, hogyan lehetne megtisztítani. Volt otthon kézfertőtlenítő kendő. Kívülről áttöröltem a cipőt, illetve a talpát is megtöröltem. Ahogyan belenyúltam, éreztem, hogy belül az orránál enyhén nedves. Szerintem kéztörlő kendőtől ennyire nem nedvesedett volna át. Különben is gyorsan elpárolog. Mindez reggel történt, az imént megtapogattam a cipő belsejét, s még enyhén mindig nedves. Arra gondoltam, hogy tegnap kb. 16-18 órát volt a lábamon a cipő. Lehetséges, hogy ennyire beleizzadt volna, vagy azzal lehet a probléma, hogy kéztörlővel töröltem át.

A cipő egyébként egy fekete színű, elegánsabb darab. Kívülről fényes, belül pedig vékony, szivacsos. Nyári cipő.

2021. szept. 11. 19:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!