Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Reggeli 12 fokba nagyon hideg...

Reggeli 12 fokba nagyon hideg a szoknya?

Figyelt kérdés

Szoknyába tervezek menni sukiba, mert délután egyből suli után találkozok egy fiúval. Délután meg már nagyon meleg van, nem szeretnék leizzadni,de sok ruhát sem cipelni magammal. Tudom, hogy nem a ruhába kell szerelmes legyen, de szeretnék lányosan csinos lenni.

Állítólag a nejlon harisnya is melegít egy picit. Ez igaz? Ti bevállalnátok? Kb keményen 10-5 percet lennék kint a 12 fokba.

17l

2021. szept. 9. 17:04
 1/8 A kérdező kommentje:

Suliba*

Telefonról írok, bocsi, ha sok a hiba. :/

2021. szept. 9. 17:05
 2/8 anonim válasza:
95%
nekem egyáltalán nem, ráadásul ha tényleg csak 5-10 percet lennél a hidegben, akkor szerintem simán kibírod, de ha nagyon fázós vagy akkor esetleg vegyél alá egy harisnyát, vagy menj farmerben, és a suliban vedd át
2021. szept. 9. 17:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Az átöltözést nem szeretném, mivel akkor egy farmert kell cipeljek magammal meg egy cipőt.
2021. szept. 9. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem hideg. Én is szoknyában vagy nyári ruhában járok. Inkább fázom reggel egy kicsit, mint egész nap megsüljek, pedig nálunk csak 6-8 fok volt mostanában reggel. Én nem veszek fel harisnyát, a vékony nejlonhatisnya pedig amúgy sem melegít kb. semmit.
2021. szept. 9. 17:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem fúj a szél, akkor jó.
2021. szept. 9. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Vehetsz alá egy vékonyabb fekete leggingset is. És ha beértél a suliba leveszed a mosdóban.Nem sok helyet foglal a táskában
2021. szept. 9. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:
A műanyag hari semmire sem jó, vegyél inkább nadrágot.
2021. szept. 10. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:
én mindig picivel térd fölé érő szoknyákat veszek fel harisnyával. a pasik ezt az öltözéket szeretik. hidegbe is vastag harival viselem a szoknyákat ami nem mindig kényelmes de szeretek tetszeni nekik. nő létemre szerintem ennyit igazán kibirhatok.
2021. szept. 30. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!