Első gimis évnyitóm. Egész nap ünneplőben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azoknak a válaszát várom, akik már több gimnáziumi évnyitós napon részt vettek.
Nekem az első lesz, és nem tudom eldönteni, hogy készüljek. Ényitó ünnepség, utána három osztályfőnöki óra, majd a maradék 3-4 óra rendesen meg lesz tartva.
Nem tudom, mi a szokás vagy kötelező:
Végig viseljem az ünneplőt, vagy átöltözhetek a műsor után kényelmesbe?
Esetleg a szoknyát, magassarkút lecserélhetem egy farmerre, tornacipőre úgy, hogy felül a matrózblúz marad? (Ha hideg lesz, akkor fekete, kötött kardigánnal rajta.)
Kérlek, segítsetek, hogy mi lenne a legjobb döntés?!
Üdv,
Vivi
2021. aug. 31. 07:53
A kérdező szavazást indított:
Maradj teljesen ünneplőben
A szoknyát, cipőt lecserélheted
Átöltözhetsz teljesen
56 szavazat
2/28 anonim válasza:
Ez iskolafüggő. Mi az elején mindig átöltözhettünk az ünnepség után rendes ruhába, de aztán bevezették, hogy kötelező egész nap ünneplőben lenni. Szóval nézd meg házirendet. De amúgy ha kötelező is ünneplőben maradni, attól még szerintem fekete farmer és tornacipőre átöltözhetsz.
3/28 anonim válasza:
Nekünk csak 2 osztályfőnöki óra lesz az évnyitó után. Nem írtak az öltözködésről semmit, mi azt tervezzük, hogy teljesen átöltözünk. Szerintem vigyél magaddal rendes ruhát, aztán ha a többiek átöltöznek, akkor te is, én is ezt fogom csinálni.
4/28 A kérdező kommentje:
Pont ez az egyik lényeges dolog, hogy ha nem öltözhetek át, feleslegesen nem akarok másik ruhát cipelni.
2021. aug. 31. 08:11
5/28 anonim válasza:
Szerintem ne cipelj másik ruhát, felesleges.
6/28 anonim válasza:
Hát te tudod. Én viszont cipelni fogom, mert első napon kapjuk meg a könyveket, szóval az a pár ruha nem számít.
7/28 anonim válasza:
Át öltözhetsz ha szeretnél. Én mindig át öltöztem teljesen mert utáltam az "ünneplős ruhát".
8/28 anonim válasza:
Szerintem legfeljebb a cipőd cseréld le, vagy menj olyanban, ami az alkalomhoz illik, de el lehet viselni egy napig.
9/28 anonim válasza:
Én simán átöltöztem. Bár ma nincs meleg és holnap se lesz, amikor én suliba jártam ilyenkor még nyári meleg volt, nem bírtam volna ki ünneplőben, az évnyitót magát végigállni az udvaron a melegben is szenvedés volt. Az órákon már mindegy mibe vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!