Első gimis évnyitóm. Egész nap ünneplőben?
Sziasztok!
Azoknak a válaszát várom, akik már több gimnáziumi évnyitós napon részt vettek.
Nekem az első lesz, és nem tudom eldönteni, hogy készüljek. Ényitó ünnepség, utána három osztályfőnöki óra, majd a maradék 3-4 óra rendesen meg lesz tartva.
Nem tudom, mi a szokás vagy kötelező:
Végig viseljem az ünneplőt, vagy átöltözhetek a műsor után kényelmesbe?
Esetleg a szoknyát, magassarkút lecserélhetem egy farmerre, tornacipőre úgy, hogy felül a matrózblúz marad? (Ha hideg lesz, akkor fekete, kötött kardigánnal rajta.)
Kérlek, segítsetek, hogy mi lenne a legjobb döntés?!
Üdv,
Vivi
18-as vagyok
Jellemző, hogy sokszor bunkó vagyok elsőre, mert triviálisnak látom a kérdést. Aztán kicsit jobban elképzelem az egészet, de akkor meg feltör belőlem az, ami a jelenlegi véleményem (51/F).
#20: Köszönöm a tanácsot! Bár a felsőről nem dönthetek, mert matrózblúz van, amit beiratkozáskor meg kellett venni.
#21: Nincs gond azzal, hogy egyértelmű véleményed van. Azért tettem fel a kérdést, hogy megtudjam, más hogy döntene, gondolkodna.
Köszi a kérdést! ^^
Végül fekete ünneplő nadrágban mentem magassarkúval és a matrózblúzzal. Nem vittem másik ruhát, de így elvoltam egész nap benne. A többiek sem öltöztek át 1-2 kivétellel, szóval szerintem jó döntés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!