Szerintetek ez a szoknya milyen iskolába?
Nekem egy kicsit tovább ér, mint a modellnek. Miniszoknya+haspóló kombót is szoktam látni néha (gimnázium), így a szabályzattal nem lesz gond, de nem lesz zavaró a hosszúsága az egész napos lépcsőzésnél meg járkálásnál?
szerintem az ilyen hosszú szoknyák még kényelmesebbek is mint a rövid szoknyák/rövidnadrágok.
egyrészt ha lépcsőzől nem kell paráznod azon hogy lentről belátnak a szoknyád alá (én valamiért mindig kattogok ezen, pedig még nem láttam be én se soha más szoknyája alá, szóval biztos nem hordanék olyann rövid szoknyát)
másrészt nem lesz az, hogy a táskád felhúzza, maga alár gyűri a szoknyádat és e miatt villantasz/közel kerülsz hozzá - ez már tényleg egy létező probléma tud lenni.
ráadásul nem fogsz a székhez tapadni sem (tudod, amikor meleg van, és kicsit izzad a combot, és kb fájdalmas felállni a székről).
ha szoktál csak úgy a földre ülni, az is sokkal könnyebb, kényelmesebb ebben - szintén azért mert nem kell félned a villantástól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!