Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mondják sokan, hogy nem...

Miért mondják sokan, hogy nem szabad rövid ujjú inget hordani?

Figyelt kérdés
Azt még megértem, hogy pl. a szandál zoknival nem frankó, mert tényleg hülyén néz ki, de mi a baj a rövid ujjú inggel?

2021. szept. 7. 22:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

29-est tájékoztatom, hogy az S meg az XL méret között is árulnak rövidujjúakat. (Jason Momoa meg leginkább egy ősemberre hasonlít, de ezt most hagyjuk).

Nem értem mi a jó abban, ha ingujjakat tűrögetünk felfele, nadrággal is megtegyük, hogy szexi lábunk legyen?

2021. szept. 11. 15:06
 32/35 anonim ***** válasza:
25%

Egyszerűen vannak ruhadarabok amik számomra - és nagyon sok nő számára - nem vonzóak és pont. Ilyen például a szandál, a sokzsebes halászgatya és igen, a rövidujjú ing is. Egyszerűen nem tetszik és kész, miért nem lehet ezt elfogadni?

Egy gyönyörű nő is vonzóbb egy szép nőies ruhában például, mint kitérdelt, három számmal nagyobb susogós macinaciban meg kajafoltos pólóban meg lyukas zokniban.

Ellenkezni lehet, de a legtöbb nőnek akkor is az lesz a véleménye, hogy stílusos, magára adó férfi nem vesz fel rövidujjú inget és pont.

Jason Momoa meg lehet szerinted olyan mint egy ősember, de hidd el, hogy rengeteg nőnek bejön és valószínűleg a kisujjában több férfiasság van, mint az itt válaszadók 90%-ában. :)

29-es voltam

2021. szept. 11. 18:06
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
A kitérdelt, kajafoltos, lyukas állapot ezek szerint egyenértékű és ezért egy elbírálás alá esik az ing (rövid) ujjméretével. Aha.
2021. szept. 11. 18:51
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Olyan sokan nem mondhatták, én még senkitől sem hallottam.
2021. szept. 11. 21:01
 35/35 A kérdező kommentje:
Momoa bármit IS felvehet, a nők mindeképpen IS rajonganak érte. A nők viszont azt is gondolják, hogy ha nem vagy egy kigyúrt macho, akkor inkább a rövid ujjú ing, mint egy póló (bár egy atléta trikó mindent visz ilyen esetben). De ha nem vagy egy kigyúrt macho, akkor amúgy is csak öltönyben és Porscheban vagy Ferrariban van esélyed.
2021. szept. 12. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!