Miért mondják sokan, hogy nem szabad rövid ujjú inget hordani?
Hmmm.
A kérdés csupán a rövid újjú ingről szólt.
Vagyis értelmetlen volt gumicsontként bedobni a "dress-code" kifejezést.
12 Egyáltalán nem volt értelmetlen, mivel inget felvenni csak ott kötelező, ahol dress code van.Ahova nem muszáj, rövid ujjút minek?Nem nagyon árulnak sehol normális szabásút belőle, de még ha találsz is, az csak kifejezetten kisportolt, jókiállású embereknek áll jól.Az a baj, hogy a rövid ujjú ingbe a férfiak 99%-a úgy néz ki, mint egy ágrólszakadt nyomorult.Lóg az egész, hatalmas ujja van, mint egy doboz.Kövérít, cérna vékonynak láttatja a kart(ha csak nem vagy testépítő), ízléstelen sz.r.
Egyébként az egyik válaszoló is említette, hogy ő alkaakra is felveszi.Hát itt jön képbe a dress code, hogy ilyet hordani alkalmakra tilos.
10-es vagyok, lepontozhattok egyeske, hármaska, többiek. A következő divatházakkal vitáztok pl.:
Versace
Valentino
Prada
Ralph Lauren
Dior
Yves Saint Laurent
Roberto Cavalli
Emanuel Ungaro
(két utóbbi alapító-névadója ugye heteró férfi)
Azért neveztem gumicsontnak a dress-code fölemlítését, mert a kérdés nem arról szólt, hogy zakó alá, vagy egy estélyre, vagy az Operába vedd föl.
Ahogy többen is írták, egyszerűen egy kényelmes nyári viselet.
Amennyiben Te mindig olyan választékosan öltözöl, és még a környezeted is megkívánja, akkor vedd föl a hosszú újjú inget 30°C fölött.
Egészségedre!
Jah és még egy.
Sokan opcióként említik, hogy fel lehet tűrni a hosszú újjat.
Nos, én pedig azt tartom proli dolognak, amikor egy márkás ing keményített mandzsettáját gyűrögetik.
Olyan mint amikor Stan és Pan verekedéshez készülnek egy némafilmben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!