Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mondják sokan, hogy nem...

Miért mondják sokan, hogy nem szabad rövid ujjú inget hordani?

Figyelt kérdés
Azt még megértem, hogy pl. a szandál zoknival nem frankó, mert tényleg hülyén néz ki, de mi a baj a rövid ujjú inggel?

2021. szept. 7. 22:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
10%
Nyárra még utcaira is gáz a rövid ujjú ing ha férfi vagy. Ha nő akkor lehet alkalmi is, mert azt pincérek, hostessek is hordják, férfinél nem tudom miért nem alkalmi, de nem alkalmi. Férfi felhajtja a hosszú inget nyáron.
2021. szept. 8. 10:49
 12/35 anonim ***** válasza:
29%

Hmmm.

A kérdés csupán a rövid újjú ingről szólt.

Vagyis értelmetlen volt gumicsontként bedobni a "dress-code" kifejezést.

2021. szept. 8. 10:51
 13/35 anonim ***** válasza:
72%
Semmi gond nincs a rövidujjú inggel. Ne mások miatt öltözz fel, hanem magad miatt! :)
2021. szept. 8. 11:44
 14/35 anonim ***** válasza:
84%
Én meleg időben simán hordom. Nem zavar, sosem éreztem cikinek. Kicsit változatosabb, mintha mindig pólóban lennék. Utcai mindennapi viseletként, munkába járáshoz is simán hordok rövid ujjú ingeket. Nyilván ha konkrétan ki kell öltöznöm, akkor hosszú ujjút veszek fel. De a többség nem frakkban jár az utcán.
2021. szept. 8. 12:19
 15/35 anonim ***** válasza:
13%

12 Egyáltalán nem volt értelmetlen, mivel inget felvenni csak ott kötelező, ahol dress code van.Ahova nem muszáj, rövid ujjút minek?Nem nagyon árulnak sehol normális szabásút belőle, de még ha találsz is, az csak kifejezetten kisportolt, jókiállású embereknek áll jól.Az a baj, hogy a rövid ujjú ingbe a férfiak 99%-a úgy néz ki, mint egy ágrólszakadt nyomorult.Lóg az egész, hatalmas ujja van, mint egy doboz.Kövérít, cérna vékonynak láttatja a kart(ha csak nem vagy testépítő), ízléstelen sz.r.

Egyébként az egyik válaszoló is említette, hogy ő alkaakra is felveszi.Hát itt jön képbe a dress code, hogy ilyet hordani alkalmakra tilos.

2021. szept. 8. 14:06
 16/35 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem szexi. A páromnak is van, ha megyünk randizni azt szokta felvenni. Jól esik, ha elegánsabban van, de nem fogom megkérni, hogy rohadjon bele a hosszúujjúba 30+ fokban
2021. szept. 8. 14:47
 17/35 anonim ***** válasza:
52%

10-es vagyok, lepontozhattok egyeske, hármaska, többiek. A következő divatházakkal vitáztok pl.:

Versace

Valentino

Prada

Ralph Lauren

Dior

Yves Saint Laurent

Roberto Cavalli

Emanuel Ungaro

(két utóbbi alapító-névadója ugye heteró férfi)

2021. szept. 8. 15:26
 18/35 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nyilván proli izlesem van, H&Mben vásárolok, de nekem tetszik a rovidujjas ing. Nekem, nőként is van, nyári, lezser, len anyagú. Bocs, ha a kifinomultaknak nem tetszik, majd elfordulnak.
2021. szept. 8. 16:57
 19/35 anonim ***** válasza:
84%

Azért neveztem gumicsontnak a dress-code fölemlítését, mert a kérdés nem arról szólt, hogy zakó alá, vagy egy estélyre, vagy az Operába vedd föl.

Ahogy többen is írták, egyszerűen egy kényelmes nyári viselet.

Amennyiben Te mindig olyan választékosan öltözöl, és még a környezeted is megkívánja, akkor vedd föl a hosszú újjú inget 30°C fölött.

Egészségedre!

Jah és még egy.

Sokan opcióként említik, hogy fel lehet tűrni a hosszú újjat.

Nos, én pedig azt tartom proli dolognak, amikor egy márkás ing keményített mandzsettáját gyűrögetik.

Olyan mint amikor Stan és Pan verekedéshez készülnek egy némafilmben. :D

2021. szept. 8. 17:54
 20/35 anonim ***** válasza:
14%
17 Strandpapucsot is gyártanak designerek, attól még suttyó dolog benne utcára menni.
2021. szept. 8. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!