Hány évesen hordtál 1. nek tangát? :D
Figyelt kérdés
Kort és nemetis ha kérhetném.:)2010. aug. 30. 21:50
1/33 anonim válasza:
én kb, 7-8 éves koromba,táncolni jártam és a fellépéshez nem lett volna jó,ha kilátszik a ruhából egy micimackós bugyi;) 15/l
2/33 anonim válasza:
13... de a kérdés utáni smile és a "nemet is kérhetném" beszólás alapján te egy unatkozó kis hülyegyerek vagy:)
3/33 anonim válasza:
Még nem hordtam,és nem is tervezem.Szerintem baromi kényelmetlen a tanga,ráadásul egészségtelen is.Én maradok a simánál,és a franciánál:)
16/L
4/33 A kérdező kommentje:
Hát nemigazán:D Mert 14 évesvagyok..Ammeg csak kedves akartam lenni..Merthameg felkiáltójeletrakok bunkóság..:D
Köszönöm a válaszokaT!
2010. aug. 30. 21:56
5/33 anonim válasza:
16. Zavart, h a normál beragad a fenekem közé nyáron, (sajnos eléggé letudok izzadni :( ), meg páromnak is jobban tetszik... :) de csak het 1-2 alkalommal hordok tangát. amúgy a boxerek jók még szerintem :) (száras boxer, nem franciabugyi)
6/33 A kérdező kommentje:
Énis igyvagyok! 22:02!:)
2010. aug. 30. 22:04
7/33 anonim válasza:
21:55 -ös!
honnan tudod, hogy kényelmetlen, ha még sose hordtál?
szerintem tök kényelmes 15/L
8/33 A kérdező kommentje:
HÁHÁ.:D
2010. aug. 30. 22:11
9/33 anonim válasza:
Onnan,mert már volt rajtam 1x,kb.fél vagy 1 óráig bírtam,aztán átcseréltem.Innen tudom.
10/33 anonim válasza:
akkor mégis csak hordtál már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!