A Retro-s csajok hogy néznek ki?
a retros csajok retros cuccokban járnak, de hogy milyen a hajuk az nem függ a ruha márkától.
Mellesleg egy gyenge minőségű márka, nem tudom miért van mindenki oda érte, drága és a legtöbb ruha darab két három (a cimke szerinti mosás) után tönkre megy.
Az utolsó válaszolónak...
"mindenki válassza ki a saját stílusát, nem kell b*sztatni" értem, de rögtön utánna ott h az egyetlen undorító stílus az emo...
Nem vagyok oda a stíéusért, de akkor te se b*szagosd már h undorító meg nem undorító... kicsit ellentmondásosan írsz, de ez csak egy vélemény.
A retro meg tényleg gagyi, bocsi ha vkit megbántok vele, de nem egy minőség.
"Szerintem mindenki válassza ki a saját stílusát, ami tetszik. Ha neki a retró akkor nem kell basztatni. Az egyetlen undorító stílus ebben az országban az emo"
Igen, mindenki válassza ki a stílusát! Az emo-k az emo-t választották, tehát őket se kell leundorítózni! Tudod mit? Te vagy az undorító! Az összes többi emo-gyűlölő fajtáddal! Nekem se tetszik minden stílus, de nem teszem ezt nyilvánosságra, inkább magamban tartom! Esetleg ezt-azt elmondok a véleményemről a bnőmnek de nem az interneten!
Üdv: Egy emos lány....O.o
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!