Lanyok. Van meg rajtam kivul aki rovid nyari ruhaban vagy polo es miniszoknyaban jar? Reggel kicsit huvos van de elviselheto. Nem vagyok fazos tipus es a hideget jobban viselem mint a meleget
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 06:57
1/8 anonim válasza:
Én nagyon fázós vagyok, de vannak jó kis harisnyáim hozzá 😊
3/8 anonim válasza:
Én simán felhúzom az ilyet télen is. Van harisnyám, vastagabb is, nem fázok benne, illetve felülre pedig úgy is tudok húzni pulcsit, kabátot. De most még harisnyára, se semmi ilyenre szükség.
4/8 anonim válasza:
Én szoktam így menni, persze. Ha hűvös van reggel egy combzoknit veszek fel és már nem is fázom. :)
5/8 anonim válasza:
Ilyenkor már nem szoktam, nagyon fázós vagyok. De irigylem azt aki nem, szerintem jól néz ki harisnyával is. 24/L
6/8 anonim válasza:
fázós vagyok.
rövid nyári ruhákat nem hordok, legalábbis nagyon vékony anyagúakat, mert azok szerintem furcsán néznek ki harisnyával.
póló-miniszoknya kombüt télen is szoktam hordani harisnyával - ha nem ilyen nagyon vékony anyagú a szoknya megintcsak. De szerintem csak egy szoknyám van ammi kifejezetten nyári, a többit egész évben szoktam hordani
7/8 anonim válasza:
még én is nyári ruhákban járok, elég jó idők vannak mostanság :D
8/8 anonim válasza:
Én is inkább reggel fázom egy kicsit, mint egész nap melegem legyen. Még nyári öltözetben járok én is. Igaz én sem vagyok fázós, amikor mások már őszi ruhákban járnak, én még megvagyok a nyáriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!