Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki ha egy férfi...

Miért ciki ha egy férfi fecskét hord?

Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 23:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, bár én nem nagyon hordok, főleg fürdőfecskét, mert magamon nem tetszik, ill. kényelmesebb a boxeralsó, ill. a hosszabb fürdőnadrág. 36F
2021. szept. 2. 00:45
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Nem ciki, de nekem nőként nem tetszik. Szerintem pont olyan, mintha én is ugyanolyan bugyikat hordanék, mint kislánykoromban. Nem szexi.
2021. szept. 2. 00:47
 3/20 anonim ***** válasza:
63%
Cikinek nem ciki, de nem is szexi/esztétikus, nem divat már, ennyi. :D
2021. szept. 2. 02:52
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Már miért volna az? Nekem kényelmesebb, mint a boxer, és szeretem, ha valami tartja himbilimbit. Meg különben is, ki látja? Strandra nem járok.
2021. szept. 2. 06:36
 5/20 anonim ***** válasza:
39%
Mert nem szexi, nem vonzó
2021. szept. 2. 06:51
 6/20 anonim ***** válasza:
45%
Mert bolondok csinálják a divatot, de a bölcsnek is utánoznia kell, hogy ne szólják meg.
2021. szept. 2. 07:10
 7/20 anonim ***** válasza:
14%

6-os jól írta!

Valóban a sok hülye kényelmetlenkedik a boxerben, csak azért hogy a többi marhának megfeleljen mint hogy egy fecskében élvezné a szabadságot.

Hosszú nadrág alá rövidet. Gratulálok!

Eleve öregapám stílusú és semmi szexi nincs benne.

Egy kigyúrt testen a fecske mutat!

A pitcsák meg akkor pampogjanak ha lehúztak az előbb említett kombinációba egy napot.

Ez pont olyan mikor mi mondjuk , hogy kevés nő visel magassarkut, aztán jönnek az okosok hogy vegyenek fel a férfiak egy napra és meglátják milyen kényelmetlen.

2021. szept. 2. 11:13
 8/20 anonim ***** válasza:
43%
Nem tesz jót a heréknek.
2021. szept. 2. 11:48
 9/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem érdekel ki mit mond. A boxerben is vannak kényelmesebb fazonok, nem muszály feszülőt venni. Superskinnyt. Azt a buta fiúk csinálják. Azt csodálkoznak hogy nagyon szoros meg folyton vakarják ami lennt van. Nem figyelnek nem néznek körül. Ugyanez nadrág téren. Vannak kényelmes fazonok nem kell feszülni. Istenverte feszület van a fiatal fiókákban.
2021. szept. 2. 12:00
 10/20 anonim ***** válasza:
68%

Az biztos, hogy nem teljesen normális, aki hosszú vagy pláne rövid nadrág alá felvesz még egy rövid nadrágot. Aztán nyáron a nap végén pajszerral kell lefeszíteni. Vagy fürdőgatyára vesz még egy gatyát, aztán abban gyűjti a vizet literszám.

2-es

Vízilabdás fiúk is tökre nem szexik, nem igaz?

2021. szept. 2. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!