Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sok férfi hord fecskét? Mert...

Sok férfi hord fecskét? Mert eddig mindig alsónaciban láttam őket, viszont egyesek bevallották, hogy néha felveszik. Cikinek érzik?

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Ami azt illeti, én azért nem hordok, mert kényelmetlenül érzem magam benne. Nincs elég hely a golyóimnak és a farkamnak olyankor, s eléggé tud zavarni. Kényelmetlen. Nem tudom, hogy másoknak is előjött-e már ez a probléma, s hogy ők vajon miért nem veszik fel. Én ezért :)

18/f

2013. jún. 17. 00:20
 2/6 anonim ***** válasza:

En azert nem hordok, mert egyreszt nem tetszik, masreszt pont azert, amit az elozo valaszolo is irt.

21F

2013. jún. 17. 00:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem értelmes a kérdés. Fecske = alsónadrág. "Mert eddig alsónaciban láttam őket" - tehát fecskealsónadrágban láttad őket, és egyesek bevallották, hogy felveszik? Mit akarsz megtudni tulajdonképpen? Valahogy egyértleműbbben kellen fogalmazni.

Mellesleg a "fecske" nem alsónadrág, nem is volt az, hanem valaha egyfajta férfi fürdőnadrág volt.

Visszatérve a férfi alsóneműre: Mi lenne ciki? Az ciki, hogy van, aki ilyen típusú, más meg olyan típusú alsónadrágban érzi jól magát? Ami ráadásul jó esetben nem is látszik, csak annak a számára, aki előtt levetkőzik az ember. Nem értem, miért lenne "ciki?"

2013. jún. 17. 07:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Én hordok fecskét, nem sokszor, de hordok. Összesen 2 db van és néha határozottan tetszik is. Nem érzek különbséget fecske és feszülős boxer között kényelemben. Nekem pl. az átlag szabású tapadós boxerek kényelmetlenek, mert túl "magasak". Nem szeretem, ha az ülepe, és a boxer felső gumi része között nagy a távolság, mert akkor majdnem a köldökömig is fel tud csúszni. Meh... És nem, nem hordok 2 számmal nagyobbat...
2013. jún. 17. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én kizárólag csak fecskét hordok. A boxer szerintem nagyon kényelmetlen.

18/F

2013. szept. 6. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Feszes boxert szeretem.

Ebből nem ugrik ki oldalt a golyóm, a farkat pedig felfelé lehet hordani benne.

2021. aug. 29. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!