Gondoltam kikérem a véleményeteket, melyik szett jobb randira? ☺️ Képek a kérdésben.
oszinten, mindketto eleg kozonseges es ‘tul sok’. a szoknya onmagaban is eleg olcso hatasu, kicsi is rad, de ha mar mindenaron eroltetni akarok, inkabb egy bovebb szabasu beturt bluzzal, ne igy, mert ez nagyon balkani prostis.
a 2. ugyanez, a feher gatya eleg feltuno, plane igy crop toppal. ehhez is inkabb egy elegansabb, bovebb felso illene. tudod, van az a mondas, hogy a tobb kevesebb..
egyebkent meg sajnos erre az alakra amugysm kene eroltetni ezeket a szuk, rovid cuccokat.
*a kevesebb tobb.. koran van meg.🤦🏻♀️
egyebkent szerintem sem vagy kover, ne erts felre, de ezek a nagyon tapados, kihivo cuccok tenyleg kb csak a szupermodell alkaton allnak jol.
ha mar borszoknya, pl egy ilyen szett mennyivel
igenyesebb es csinosabb, de attol
meg ugyanugy feltuno es szexi.
Szerintem eléggé merész választás mindkettő.
Ismerkedés elején, főleg első randira nem ajánlom, picit visszafogottan jobb lenne.
De ha csak ez a két opció van, akkor a második.
Komolyan sírhatnékom van mikor egy ilyen testalkatot lekövéreznek. A kérdező messze van a kövértől.
A fehér naciban menj, nagyon csinos. Csak valami sötétebb vagy élénkebb felsővel vedd fel mert szépen kiadja a kontrasztot a fehér bőröddel.
A szoknyával sincs gond, csak egy picit túl sok randira és túl rövid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!